ANNE-LOES "Re-integratiecoach"

EVEN VOORSTELLEN
Ik ben Anne-Loes en met veel plezier werkzaam als re-integratiecoach bij het LeerWerkburo, voornamelijk in het werkgebied Flevoland.

Door mijn ervaring als actieorganisator bij een vakbond ben ik erg enthousiast geworden over het bemiddelen van mensen naar een passende werkplek. Daarnaast ben ik afgestudeerd als sociaaljuridisch dienstverlener. Tijdens mijn studie heb ik mijn ervaring als coach op diverse (leef)vlakken vergroot. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als beschermingsbewindvoerder, maar merkte dat ik iemand ben die zich liever in de praktijk richt op de kansen in de maatschappij en het beheersbaar maken van aanwezige problematieken.

COACHING
Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig om het beste uit zichzelf te halen. Zeker wanneer er dingen spelen in je leven die jou persoonlijk beïnvloeden en jij jezelf hierdoor misschien minder waardevol voelt. Samen ga ik met je aan de slag om de belemmeringen die jij ervaart zoveel mogelijk beheersbaar te krijgen. Ook geloof ik erin dat iedereen meerwaarde heeft zolang je op de juiste plek zit. Dit kan gaan om een activiteit buitenshuis, vrijwilligerswerk en soms zelfs ook betaald werk.  In al deze gevallen kijk ik naar wie JIJ bent als persoon en wat voor JOU belangrijk is om het hoogst haalbare met elkaar te realiseren.

Van mij kan je een oprechte en ruimdenkende houding verwachten. Want bij mij is niets te gek en alles bespreekbaar. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact, waarbij ik samen met jou een realistisch plan uitstippel en doorloop. Graag breng ik samen met jou in kaart waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Misschien ontdek jij wel talenten die je helemaal niet van jezelf had verwacht!