ELLEN   "Re-integratiecoach en loopbaanbegeleider"

EVEN VOORSTELLEN
Ik ben mijn carrière begonnen in de zorg, maar kwam erachter dat dat niet voor mij was weggelegd. Door een carrièreswitch te maken en gerichte studie kwam ik al snel terecht in de zakelijke dienstverlening. Ik heb inmiddels zo’n 25 jaar ervaring als loopbaanbegeleider en coach van (jonge) mensen die om welke reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Ik help je bij het re-integratietraject en leid je toe naar passende en zinvolle arbeid, zodat je de regie en je zelfredzaamheid weer kan oppakken. Hier word ik blij van!

DURF HET ALLERBESTE UIT JEZELF TE HALEN
Ieder mens heeft zijn eigen unieke kwaliteiten. Ook jij! Daar ga ik samen met jou naar op zoek. Ik heb een pragmatische aanpak, waarbij mijn kernwaarden respect en gelijkwaardigheid zijn. Met het coachen wil ik je ondersteunen om je meer inzicht te geven in je eigen talenten en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Door goed te luisteren, met empathie, zie ik snel de grote lijnen zodat ik je kan motiveren en inspireren. Samen met jou de mogelijkheden op de arbeidsmarkt ontdekken en je daarbij ondersteunen, dat is mijn doel.