JOYCE   "Re-integratiecoach"

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Joyce. Ik verricht mijn werk als re-integratiecoach bij het LeerWerkburo met veel plezier. Graag leer ik jou kennen zodat wij samen jouw re-integratie of participatie doelen kunnen vaststellen en deze behalen. Die uitdaging ga ik graag aan. Jij ook?

Mijn loopbaan is begonnen in het bankwezen. Toen ik met een gedreven loopbaanadviseur in contact kwam, ben ik erg enthousiast geraakt. Mijn interesse was gewekt! Wat een inspiratie gaf dit mij, en meer,. Ik wilde ook graag wat voor anderen betekenen. In de loop der jaren ontwikkelde ik mijzelf verder als allround coach. Met succes. Al geruime tijd ben ik nu bekend in de re-integratiebranche en bij arbodiensten.

Als coach wil ik jou graag leren kennen. Wie ben jij en wat is jouw verhaal. Maar bovenal, waar wil je graag naartoe? Zonder oordeel luister ik naar jou. Vanuit deze basis maken wij samen een plan en gaan wij aan de slag. Hierbij laat ik je in je waarde. Samen laten we jouw zelfvertrouwen groeien. Zo werken wij naar een plek in de maatschappij toe óf misschien wel naar een betaalde of onbetaalde plek op de arbeidsmarkt. Ik probeer je te stimuleren en je doelen na te streven. Ik denk mee om obstakels te verkleinen en jou (weer) goede energie te laten ervaren.