Kayleigh

Kayleigh  "Re-integratiecoach"

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Kayleigh en als re-integratiecoach bij het LeerWerkburo help ik jou groeien. Ik bied jou mijn helpende hand aan. Of je nu deel wilt nemen aan de maatschappij of actief wilt zijn op de arbeidsmarkt. Samen gaan wij op zoek naar jouw innerlijke kracht. We vergroten jouw vertrouwen in je eigen kunnen om jouw persoonlijke groei en doelen te behalen.

Hoe ik dat doe? Mijn kracht is jou te ondersteunen bij het krijgen van een beter gevoel over jezelf. We brengen jouw passie en talenten in kaart of werken die verder uit. Daarna kun je ze uitdragen en inzetten. Zowel in je dagelijks leven bij sociale contacten, als op de arbeidsmarkt. Obstakels pakken we aan door het inzetten van de juiste tools, zoals workshops en/of trainingen.

Mijn arbeidsverleden ligt binnen de zorg en in de sociaal-maatschappelijke sector. Als iemand mij zou omschrijven, dan ben ik een vlot, warm en open persoon die houdt van aanpakken. Binnen mijn levensloop zijn er ook obstakels geweest die veel aandacht hebben gevraagd. Deze persoonlijke ervaringen zorgen ervoor dat ik mij beter kan inleven in de situatie van een ander.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan om een haalbaar doel op te stellen en te bereiken.