LOES  "Re-integratiecoach"

EVEN VOORSTELLEN
Hoi, ik ben Loes en ik ben re-integratiecoach bij het LeerWerkburo.

Zit jij in de ziektewet, WIA of Wajong van het UWV en kun je wel wat hulp gebruiken bij het terug vinden van jouw weg naar maatschappelijke participatie en/of de arbeidsmarkt? Dan sta ik graag voor je klaar in de regio Almere. Samen gaan wij aan de slag om jouw doelen te bepalen en een plan uit te stippelen hoe wij daar gaan komen. Dat doen wij samen en in jouw tempo.

In mijn carrière heb ik diverse paden bewandeld om uiteindelijk 16 jaar geleden uit te zijn gekomen bij coaching. Door mooie ontmoetingen met tal van mensen in mijn leven, ben ik geïnspireerd geraakt om te coachen. En dat doe ik met passie.

We maken de belemmeringen in jouw leven inzichtelijk. Daarbij luister ik zonder oordeel naar je en geef ik je vertrouwen in je eigen kunnen. Vervolgens laat ik jou zelf achterhalen wat de stappen zijn die kunnen leiden tot het behalen van jouw einddoel. Daarin ben je niet alleen. Want als je het even niet weet voorzie ik je van tips en adviezen. Mijn coaching is succesvol als ik zie dat jij een stapje verder bent in jou leven. Dit gaat stap voor stap, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Ik kijk er naar uit om jou te mogen coachen.