REIN   "Re-integratiecoach en jobcoach"

EVEN VOORSTELLEN

Via de website van LeerWerkburo wil ik jou vertellen over mijzelf.

Mijn naam is Rein van Riet, uit de Zeeuwse klei getrokken en inmiddels al mijn hele werkzame leven wonend in het midden van het land. In de eerste periode van mijn loopbaan heb ik met veel plezier gewerkt in de jongerenzorg. De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest als re integratieconsulent/jobcoach. Ik heb mensen die een flinke afstand hebben tot de arbeidsmarkt begeleid naar werk en op het werk.

Uitgangspunt in mijn werk is dat jij een uniek mens bent.

Wat ik belangrijk vind is, dat jij werk (betaald/onbetaald) vindt dat passend voor jou is, voor wie jij bent in jouw situatie. Als coach krijg ik er energie van als “het past”. Het is al moeilijk genoeg als de dingen niet lopen zoals jij dat zou willen. Daarin wil ik jou zien en erkennen. En hier samen mee aan de slag. Mijn werk doe ik door met aandacht te luisteren en goed te onderzoeken waar jij enthousiast van wordt en wat jouw mogelijkheden zijn. Daar waar nodig zal ik je steunen. Ik vind het belangrijk dat jij, in jouw proces, zelf keuzes maakt en zelf stappen kunt zetten. Je doet het zelf, maar niet alleen. Samen tot een goed resultaat komen, daar ga ik voor.

Het is voor mij altijd een uitdaging en heel erg inspirerend om samen met mensen een weg te zoeken en te vinden!  Regelmatig krijg ik te horen dat ik rust uitstraal, met energie en plezier.