SUZANNE "Officemedewerker"

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Suzanne Molenaar. Met veel plezier werk ik als officemedewerker bij het LeerWerkburo in Heerhugowaard. 

Door persoonlijke omstandigheden ben ik zelf in contact gekomen met het LeerWerkburo. Vooral de warme sfeer, betrokken en persoonlijke benadering en toegankelijkheid sprak mij gelijk aan. Wanneer je binnen komt en in gesprek gaat, word je echt gehoord en gezien. Dit heeft mij gemotiveerd en geleerd om te kijken naar wat je wel kunt en te denken in mogelijkheden. Juist door de positieve eigenschappen en kwaliteiten van iedereen te benoemen in plaats van de nadruk te leggen op datgene wat je niet kunt, worden de beste resultaten bereikt.

De functie als officemedewerker is zeer afwisselend waardoor elke dag anders is. Dat maakt juist dat deze functie mij op het lijf is geschreven. Ik heb verschillende banen gehad van Defensie tot aan backofficemedewerker. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan kan ik combineren in mijn huidige functie en brengt voor mij belangrijke facetten bij elkaar. Ik ben de spil achter de administratieve processen en weet intern de verbindingen te maken, zodat ik op een goede en positieve manier kan bijdragen aan het team van het LeerWerkburo.

IK HEET JE VAN HARTE WELKOM BIJ HET LEERWERKBURO
Ik ben het eerste aanspreekpunt als je het telefonisch contact met ons opneemt en ik heet je ook van harte welkom als je bij ons op kantoor binnenloopt.