WILMA "re-integratiecoach"

EVEN VOORSTELLEN
In 2021 ben ik, als re-integratiecoach, aan het team van het LeerWerkburo toegevoegd. Daarvoor ben ik 19 jaar werkzaam geweest als coach en trainer. In deze jaren heb ik prachtige, ook ontroerende, resultaten gezien. Graag help ik jou, om aan jouw doelen te werken.

Als jouw doel eenmaal duidelijk is, dan is er altijd een oplossing. Daar geloof ik in.
Dat doel is misschien, door veranderingen in jouw leven, veranderd. Of soms moet het nog veranderen, ongeacht of je zelf weet waarin. Samen werken we aan jouw doel. De oplossing voor jouw uitdaging ligt soms vlakbij, een andere keer moet je er meer moeite voor doen om die te vinden. Maar het moment dat alles op zijn plek valt, is geweldig!

Wat heb jij daar voor nodig? Het gevoel dat je in veilige handen bent. Geloof in jouw kracht en in bekende- en nieuw ontdekte talenten. In het begin zullen wij dat samen doen. Maar het gaat om jouw toekomst. Dus ik geef jou een zetje in de richting die we samen kiezen, met de bedoeling dat jij zelf verder gaat.

Ik heb in veel verschillende branches gewerkt. Profit en non-profit organisaties. Ik leg snel contacten en ben een omdenker. Dat heeft mij in mijn eigen leven veel gebracht. Want ik weet wat het inhoudt om opnieuw te starten. Uiteindelijk ben ik daar gelukkiger door geworden. Ik hoop dat wij hetzelfde voor jou kunnen bereiken.