Kom jij ons team versterken als tekstcorrector?

TAAL IS ZEG MAAR ECHT JOUW DING!
Heerlijk, je mag weer eens kritisch door een stapel teksten heen. Voor het juiste gebruik van ‘d’ en ‘t’ draai jij je hand niet om. Net zomin als voor het schrijven in synoniemen. Na het ontvangen van jouw gecorrigeerde rapportage en/of tekst, kunnen wij ervan uitgaan dat deze foutloos is.  

HET LEERWERKBURO – IEDEREEN HEEFT EEN ROL VAN BETEKENIS
Het LeerWerkburo is uitgegroeid tot een persoonlijk re-integratiebureau. Een team van onder andere re-integratiecoaches, jobcoaches en budgetcoaches, zijn in een groot deel van Nederland actief. Stuk voor stuk professionals die hun kennis inzetten voor medewerkers en klanten die door omstandigheden terecht zijn gekomen in de bijstand, ziektewet, WIA of Wajong van het UWV of andere uitkeringsinstantie. Samen staan wij klaar voor onze klanten. Onze kracht is het geloof hebben dat iedereen een rol van betekenis kan hebben in de maatschappij. Stimuleren, het vertrouwen (terug)geven en laten ervaren welke mogelijkheden er nog wél zijn… Bij het LeerWerkburo denken wij niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Als onze klanten het gevoel hebben dat zij weer mee kunnen doen op de arbeidsmarkt, dan zijn wij geslaagd!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Door de groei die het LeerWerkburo doormaakt, zijn wij per direct op zoek naar een tekstcorrector voor 16 tot 20 uur per week. Na op ons hoofdkantoor in Heerhugowaard te zijn ingewerkt, werk jij vanuit huis of op ons hoofdkantoor. Met jouw kwaliteiten help jij coaches bij het afleveren van teksten in correct Nederlands.

In ons werk dient het contact tussen coach en klant, én het LeerWerkburo en uitkeringsinstanties, vastgelegd te worden in gespreksverslagen en rapportages. Nadat de coach deze verslagen en rapporten heeft opgesteld, werp jij jouw frisse en kritische blik erop. Het eindresultaat is een foutloze tekst die zo door kan naar de klant en uitkeringsinstanties.  

Extra aandacht in de teksten dient uit te gaan naar de AVG regel- en wetgeving. Klanten gaan ervan uit dat hetgeen besproken is, vertrouwelijk blijft. Wij zijn daar verantwoordelijk voor. Jij bent in staat persoonlijke stukken te signaleren en indien nodig om te zetten in synoniemen of te veralgemeniseren.  

Je ontwikkelt in korte tijd instinct voor de cultuur van LeerWerkburo en weet dit te vertalen in jouw tekstcorrecties. Tot slot ga je beschikken over actuele kennis over de van toepassing zijnde wetgeving en rondom de ziektewet- en arbeidsongeschiktheidsprocedures. Hierdoor ben je in staat de tekst inhoudelijk ook te controleren.

 

FUNCTIE EISEN
 
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 Bij voorkeur een Hbo-diploma Nederlandse Taal
 Goed inzicht in spelling en grammatica
 Interpunctiefouten haal jij er zo uit
 Consistentiefouten merk je op en pas je aan
 Nadat je bent ingewerkt en kennis hebt van de LeerWerkburo stijl, haal je inhoudelijke fouten eruit
 Uitstekend gebruik van tekstverwerkers zoals Microsoft Word
 Bekend in de wereld van AVG
 Goede rapportagevaardigheden
 Verklaring omtrent goed gedrag kunnen overleggen
 Bekend met de doelgroepen Ziektewet, WIA & Wajong
 Je bent beschikbaar om ingewerkt te worden in Heerhugowaard. Daarna werk je op kantoor in Heerhugowaard of vanuit huis; hier wordt je uiteraard in gefaciliteerd.
 Je kunt je verplaatsten in de doelgroep en weet met jouw pakkende tekst de lezer te boeien met een duidelijk en bondig verhaal

REAGEREN?
U kunt op deze vacature schriftelijk per e-mail reageren naar info@leerwerkburo.nl t.a.v. Mevr. I. Koense-Verkijk.  Eventuele vragen over deze vacature kunt u ook via dit e-mailadres stellen.