Klanten stimuleren en vertrouwen (terug)geven. Dat is ons doel.

Of iemand langdurig uit het arbeidsproces is of ineens te kampen heeft met een psychi­sche of fysieke beperking, wij laten zien dat iedereen op zijn eigen manier een rol van betekenis heeft.

Het LeerWerkburo is er voor jou! Door omstandigheden ben jij, of één van jouw medewerkers/cliënten, terecht gekomen in de bijstand, ziektewet, WIA of Wajong van het UWV of andere uitkeringsinstantie. Hartstikke vervelend. Wat zou het fijn zijn als je op zoek kunt naar mogelijkheden om je werk stapsgewijs te hervatten. Het LeerWerkburo biedt jou daarbij een helpende hand. Samen gaan we op jouw tempo aan de slag om jou, of je werknemer/cliënt, klaar te maken voor de arbeidsmarkt. Óf om te activeren in een onbetaalde werksetting om deel te nemen aan de maatschappij. Hoe dat eruit ziet? Dat lees op onze website. En weet: je staat er niet alleen voor.

ONZE VISIE
Meer dan tien jaar geleden is het LeerWerkburo opgezet door Ilona Koense. Inmiddels is het uitgegroeid tot een mooie organisatie. Het LeerWerkburo is in een groot deel van Nederland actief, met een fantastisch team van professionals. Samen staan wij voor jou klaar. Onze kracht is het geloof hebben dat iedereen een rol van betekenis kan hebben in de maatschappij. Stimuleren, het vertrouwen (terug)geven en jou laten ervaren welke mogelijkheden er nog wél zijn… Bij het LeerWerkburo denken wij niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Als jij het gevoel hebt dat jij, of jouw medewerker/cliënt, weer mee kan doen op de arbeidsmarkt, dan zijn wij geslaagd.

PERSOONLIJKE COACHING
De professionals van het LeerWerkburo helpen je op een manier die bij jou past. Want iedereen is uniek. De coaches werken vanuit onze eigen kantoren. Zij kunnen ook op huisbezoek komen of afspreken op een coachlocatie. Dat is een plek bij jou in de buurt waar jij je prettig voelt. Zo zijn wij altijd in de omgeving en houden wij frequent en persoonlijk contact met jou.

INDIVIDUEEL MAATWERK
Onze hulp aan jou is maatwerk. Want ieder re-integratie traject is, met onze diverse diensten, op de persoon afgestemd. Met één vaste coach stellen wij samen jouw hulpvragen vast en plannen we de weg naar jouw doel(en). Hier lees je welke diensten we jou kunnen aanbieden. Dit in combinatie met ons groot sociaal- en bedrijvennetwerk, biedt volop mogelijkheden voor een succesvolle re-integratie.

AFSPRAAK MAKEN?
Benieuwd hoe het LeerWerkburo je kan helpen op de weg terug naar de arbeidsmarkt? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

afspraak maken
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op