Het succesverhaal van

MEVR. F. UIT ALKMAAR (33 JAAR)
"We zijn nu 2 jaar met elkaar aan de slag en door mijn trajecten bij het LeerWerkburo kan ik op eigen benen staan. Ik werk een aantal uur in de week en heb daarnaast een eigen bedrijfje opgezet waardoor ik mijn eigen tijden goed kan indelen en het gaat goed met me. Ik heb geleerd waar mijn grenzen liggen. Ook nu het traject is afgelopen kan ik altijd bij het LeerWerkburo terecht voor vragen of advies en dat gebeurt dan ook. Als ik soms ergens over twijfel of onzeker over ben, weet Ilona het zo te brengen dat ik weer een positieve en andere kijk op de situatie krijg en ik weer verder kan. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik in contact ben gebracht met het LeerWerkburo en dankbaar voor het terugvinden van mezelf. Wel in een andere IK maar een IK waar ik nu heel blij mee ben."

DHR. C. UIT FLEVOLAND (60 JAAR)
“Ik heb afgesproken jullie op de hoogte te houden wanneer ik geslaagd zou zijn voor rij-instructeur B. Nou, het is mij vandaag dus gelukt. Je hebt dus weer een cliënt erbij die dankzij jouw bemoeienis toch nog, zelfs als je 60 bent en uit een ziekte-situatie krabbelt, terug komt op de arbeidsmarkt. Ik ben er bijzonder rijk mee, dat kan je wel begrijpen. Misschien toch een prima voorbeeld voor anderen dat het WEL mogelijk is. Top dat je ook in mij kon geloven. Zulke mensen als jij zijn hard nodig. Groet en nogmaals bedankt!”

DHR. R. UIT DEN HAAG (27 JAAR)
"Dankzij mijn coach en het WerkFit traject kreeg ik weer focus over de meest constructieve richting voor mijn verdere werkzame leven. Door de budgetcoaching van LeerWerkburo sta ik op het punt om opgenomen te worden in de ingeregelde Schuldhulpverlening. Ook volg ik nu een beroepsopleiding die een startkwalificatie biedt en een diploma waarmee ik een beter toekomstperspectief heb."

DHR. H. BUSSUM, VOORMALIG TEGELZETTER (56 JAAR)
"Na drie knieoperaties via het UWV in contact gekomen met Ilona Koense en het LeerWerkburo. Met het oriënterende gesprek heb ik aangegeven dat ik graag omgeschoold wil worden in het werk dat ik graag zou willen doen. Met haar team zijn ze gelijk aan de slag gegaan. Binnen één maand heb ik scholing en een stageplek in het werk wat ik graag wil doen. Een professioneel bedrijf dat ook doet wat het zegt."

MEVR. P UIT ALKMAAR (49 JAAR)
"Met een brede glimlach kijk ik terug op de doortastendheid van de coach, de inhoud en activiteiten tijdens het WerkFit traject, waardoor ik weer haar "mijzelf" durf te zijn met een betaalde baan."

MEVR. K. UIT HUIZEN, TEAMLEIDER OFFICE MANAGER (29 JAAR)
"Een paar maanden geleden begonnen met een re-integratie project die mij werd aangeboden door het UWV. Een paar dagen erna kwam ik in contact met met het LeerWerkburo wat mijn leven totaal veranderde in positieve zin! Na bijna een jaar thuis te hebben gezeten, heb ik nu weer een positieve instelling om weer aan de slag te gaan; met een mooie baan in het vooruitzicht. Dit alles was mij niet gelukt zonder haar hulp!" 

MEVR. S UIT ALKMAAR (31 JAAR)
"Via het UWV ben ik in contact gekomen met het LeerWerkburo. Ilona Koense heeft me begeleid vanaf volledig ziek zijn naar heel langzaam weer werk hervatten. We hebben eerst veel voorbereidende gesprekken gehad. Wie ben ik, wat past bij me en vooral, wat kan ik nu aan. Dit heeft me erg geholpen om een beeld te krijgen wat mogelijk is. Ilona stuurt bij waar mogelijk en prikkelt waar kan. We zijn erachter gekomen dat het opstarten als ZZP'er haalbaar was. Op deze manier heb ik langzaam het werk kunnen hervatten wat bij me past en wat lukt! 

Per november 2016 ben ik ook als ZZP'er begonnen met werken. Ilona was hierbij een goede steun. Ze heeft veel kennis en ze helpt mee te denken in veel praktische zaken. Denk bijvoorbeeld aan wet- en regelgeving of UWV zaken. Maar ook eventuele verzekeringen afsluiten als ZZP'er. Wat ik heel prettig vond is dat zij mij kon afremmen als ik uit enthousiasme teveel wilde doen. Ze was een goede raadgever en zelfs nu het traject succesvol is afgerond kan ik haar nog steeds bellen en staat ze nog altijd voor me klaar. Bedankt!"

DHR. A. F. UIT LELYSTAD,  SALESMANAGER (59 JAAR)
"De persoonlijke begeleiding, oprechte aandacht en haar adviezen op maat voor de persoon die ze tegenover zich heeft heb ik als verfrissend ervaren. Mijn coach begeleid je in de “nieuwe manier van solliciteren”, adviseert je hoe te presenteren, waar je om/aan moet denken, outside the box durven werken en zoeken, behoedt je tevens voor valkuilen, ook in de privésfeer. Een bijzonder goed visitekaartje voor de UWV die ze een menselijk vorm heeft gegeven. Ik ben er in ieder geval veel wijzer door geworden."

Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op