Klanten stimuleren en vertrouwen (terug)geven ... dat is ons doel.

Of iemand langdurig uit het arbeidsproces is of ineens te kampen heeft met een psychi­sche of fysieke beperking, het LeerWerkburo laat zien dat iedereen op zijn eigen manier een rol van betekenis heeft. 

HET  LEERWERKBURO - DE WEG NAAR SUCCESVOLLE RE-INTEGRATIE
Het kan zijn dat iemand, door wat voor omstandigheden ook, terecht komt in de ziektewet, WIA of Wajong van het UWV. Dat is hartstikke vervelend. Graag komen wij met u in contact om via ons uitgebreide diensten aanbod, deze personen te helpen. Dit gebeurd onder begeleiding van één vaste coach van het LeerWerkburo. Samen gaan wij op zoek naar de mogelijkheden om het werk stapsgewijs te hervatten. 

ONZE VISIE
Meer dan tien jaar geleden is het LeerWerkburo opgezet door Ilona Koense. Inmiddels is het uitgegroeid tot een mooie organisatie. Het LeerWerkburo is in een groot deel van Nederland actief, met een fantastisch team van professionals. Samen staan wij voor onze klanten klaar. Onze kracht is het geloof hebben dat iedereen een rol van betekenis kan hebben in de maatschappij. Stimuleren, het vertrouwen (terug)geven en men laten ervaren welke mogelijkheden er nog wél zijn… Bij het LeerWerkburo denken wij niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Als de klant het gevoel heeft dat hij/zij weer mee kan doen op de arbeidsmarkt, dan zijn wij geslaagd.

PERSOONLIJKE COACHING
De professionals van het LeerWerkburo helpen op een manier die bij de klant past. Want iedereen is uniek. De coaches werken vanuit onze eigen kantoren. Zij kunnen ook op huisbezoek komen of afspreken op een coachlocatie. Dat is een plek bij de klant in de buurt waar zij zich prettig voelen. Zo zijn wij altijd in de omgeving en houden wij frequent en persoonlijk contact.

INDIVIDUEEL MAATWERK
Onze hulp is maatwerk. Want ieder re-integratie traject is, met onze diverse diensten, op de persoon afgestemd. Met één vaste coach stellen wij samen de hulpvragen vast en plannen we de weg naar de klant zijn of haar doel(en). Wij hebben een overzicht van al onze diensten die wij kunnen aanbieden. Dit in combinatie met ons groot sociaal- en bedrijvennetwerk, biedt volop mogelijkheden voor een succesvolle re-integratie.

BROCHURE
Wilt u meer weten over het LeerWerkburo? Dan kunt u hier onze gratis brochure aanvragen. Hierin vindt u een overzicht van al onze diensten en leest u ervaringen van klanten die met succes stappen hebben gezet in hun re-integratietraject.

KENNISMAKEN
Wij maken graag kennis met u om ons voor te stellen en ons uitgebreide dienstenpakket toe te lichten. Kom gezellig langs in Heerhugowaard voor een kop koffie of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Ons dienstenaanbod