Klanten stimuleren en vertrouwen (terug)geven. Dat is ons doel.

Langdurig uit het arbeidsproces? Of ineens te kampen met een psychische of fysieke beperking? Het LeerWerkburo laat zien dat iedereen een rol van betekenis heeft.

 

Het LeerWerkburo

Het LeerWerkburo is er voor jou! Door omstandigheden leef jij van een uitkering of één van jouw medewerkers of cliënten heeft hiermee te maken. Je zit in de ziektewet, WIA, Wajong of bijstand van het UWV of van een andere uitkeringsinstantie. Hartstikke vervelend. Wat zou het fijn zijn als je op zoek kunt naar mogelijkheden om je werk stapsgewijs te hervatten.

Het LeerWerkburo biedt jou daarbij een helpende hand. Samen gaan we op jouw tempo aan de slag om jou (of je werknemer/cliënt) klaar te maken voor de arbeidsmarkt. Óf we helpen je bij het vinden van vrijwilligerswerk dat bij jou past, zodat je op die manier deel kunt nemen aan de maatschappij. Hoe dat eruit ziet? Dat lees je op onze website. En weet: je staat er niet alleen voor.

ONZE VISIE
Meer dan tien jaar geleden is het LeerWerkburo opgezet door Ilona Koense. Inmiddels is het uitgegroeid tot een mooie organisatie. Het LeerWerkburo is in een groot deel van Nederland actief, met een fantastisch team van professionals. Samen staan wij voor jou klaar. Onze kracht is het geloof dat iedereen een rol van betekenis kan hebben in de maatschappij. Jou aanmoedigen, het vertrouwen (terug)geven en laten ervaren welke mogelijkheden er nog wél zijn… Bij het LeerWerkburo denken wij niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Als jij het gevoel hebt dat jij, of jouw medewerker/cliënt, weer mee kan doen op de arbeidsmarkt, dan zijn wij geslaagd.

PERSOONLIJKE COACHING
De professionals van het LeerWerkburo helpen je op een manier die bij jou past. Want iedereen is uniek. De coaches werken vanuit onze eigen kantoren. Zij kunnen ook op huisbezoek komen of afspreken op een coachlocatie. Dat is een plek bij jou in de buurt ongestoord met ons kunt praten. Zo zijn wij altijd in de omgeving en houden wij regelmatig en persoonlijk contact met jou.

INDIVIDUEEL MAATWERK
Onze hulp aan jou is maatwerk. Want ieder re-integratie traject is op de persoon afgestemd. Met één vaste coach stellen wij samen jouw hulpvragen vast en plannen we de weg naar jouw doel(en). Hier lees je welke diensten we jou kunnen aanbieden. Deze in combinatie met ons grote sociale-netwerk en onze contacten met bedrijven, biedt volop mogelijkheden voor een succesvolle re-integratie.

AFSPRAAK MAKEN?
Benieuwd hoe het LeerWerkburo jou kan helpen op de weg terug naar de arbeidsmarkt? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

 

Afspraak maken
Heb je een vraag of wil je meer weten over re-integratie?

Neem vrijblijvend contact met ons op