Het LeerWerkburo ontzorgt

Het LeerWerkburo zorgt ervoor dat re-integratie slaagt. Ook binnen uw organisatie!

Binnen uw organisatie kunnen door verschillende omstandigheden werknemers uitvallen. Iemand kan niet (meer) op zijn plek zitten in de organisatie of op zoek gaan naar een uitdaging buiten de organisatie. Ook kunnen er conflictsituaties ontstaan, kan iemand financiële problemen hebben of terecht komen in de gemeentelijke bijstand óf ziektewet, WIA of Wajong van het UWV. Hartstikke vervelend voor uw werknemer, maar zeker ook voor u als werkgever. Het LeerWerkburo helpt u om uw werknemer duurzaam aan het werk te krijgen binnen of buiten uw organisatie. Hoe wij dat doen? Dat leest u hier in ons uitgebreide dienstenaanbod. En weet, u staat er niet alleen voor. 

BROCHURE
Wilt u meer weten over het LeerWerkburo? Dan kunt u
hier onze gratis brochure aanvragen. Hierin vindt u een overzicht van al onze diensten en leest u ervaringen van klanten die met succes stappen hebben gezet in hun coachings- en/of re-integratietraject.

KENNISMAKEN
Wij maken graag kennis met u om ons voor te stellen en ons uitgebreide dienstenpakket toe te lichten. Kom gezellig langs in Heerhugowaard voor een kop koffie of neem contact met ons op. 

 

meer informatie
Heb je een vraag of wil je meer weten over re-integratie?

Neem vrijblijvend contact met ons op