Kom jij ons team uitbreiden als re-integratiecoach?

JIJ MAAKT HET VERSCHIL VOOR ONZE KLANTEN

RE-INTEGRATIECOACH
REGIO ALMERE
16-24 uur per week

JOUW BAAN ALS RE-INTEGRATIECOACH
Als re-integratiecoach bij het LeerWerkburo ben jij een inspirerende en motiverende gesprekspartner die stevig in zijn schoenen staat. Jij biedt een luisterend oor voor klanten die hun weg terug willen vinden naar de maatschappij of arbeidsmarkt. Je bent van A tot Z ‘het’ aanspreekpunt voor de klant tijdens het re-integratietraject waarbij het je niet ontbreekt aan de nodig daadkracht.

Op basis van het kennismakingsgesprek met de klant maak jij een concreet trajectvoorstel. Het doel: de klant duurzaam terugbrengen in de maatschappij op vrijwillige basis of via betaald werk. Omdat iedereen uniek is, pas jij jouw coaching aan op het individu. Je selecteert de juiste re-integratietools om de klant zijn of haar doelen te helpen bereiken. Waar nodig zet je trainingen en individuele workshops in om zijn of haar kansen te vergroten. Hierdoor ziet de klant mogelijkheden om persoonlijke drempels te verlagen en (sub)doelen te behalen. Hij of zij komt weer in zijn kracht te staan. Van daaruit kan het werk stapsgewijs hervat worden. Óf wordt de klant geactiveerd door in een onbetaalde (werk)setting deel te nemen aan de maatschappij.

De individuele coaching vindt plaats op de huiselijke coachingslocaties van het LeerWerkburo óf soms bij de klant thuis. Gedurende het coachingsproces rapporteer je over het verloop van het traject met inachtneming van de wet- en regelgeving hieromtrent.

FUNCTIE EISEN
 Recente werkervaring als re-integratiecoach, werkcoach, trajectbegeleider (must)
 Woonachtig in het werkgebied Almere en omgeving
 Bekend met de doelgroepen van Ziektewet, WIA & Wajong
 Bekend met het Officepakket en MS Teams en beschikkend over goede rapportagevaardigheden
 HBO werk- en denkniveau
 Doorzetter, denken in mogelijkheden en natuurlijk kunnen schakelen
 In bezit van rijbewijs B en eigen auto
 Verklaring omtrent goed gedrag kunnen overleggen

WAT BIEDT HET LEERWERKBURO JOU?
In jouw werk word je gesteund door een hecht team met verstand van zaken. Met collega’s spar je in overleggen over casussen. De teamleider is er om je te ondersteunen bij vragen over bijvoorbeeld wet- en regelgeving en rapportages. Zo word jij aangemoedigd om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien.

Alle benodigde middelen om je functie zo goed als mogelijk te kunnen uitoefenen worden aan jou verstrekt. Dit zijn de basisbenodigdheden zoals een laptop en telefoon, maar ook een te gekke werklocatie. Ongeacht waar je een kantoor of coachingsruimte van het LeerWerkburo binnenstapt, je voelt je meteen thuis door de huiselijke en ongedwongen sfeer. Er is namelijk veel aandacht besteed aan de inrichting van de werk- en coachruimtes.

Om jou te ondersteunen in je coaching zijn er ook een groot aantal workshops en trainingen ontwikkeld, waaruit jij inspiratie kan putten om de klant optimaal te begeleiden. Verder wordt er een passend salaris verstrekt, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, en wordt er vakantiegeld uitbetaald. Daarnaast ontvang je ook maandelijks een pensioenvergoeding. Zakelijke reiskosten worden in overleg vergoed. Tot slot werken we hard, maar is er ook zeker tijd voor gezellige teambuilding-uitjes.

HET LEERWERKBURO – IEDEREEN HEEFT EEN ROL VAN BETEKENIS
Het LeerWerkburo is een professioneel re-integratiebureau met een persoonlijke touch en met oog voor het individu. Wij zijn in een enkele delen van Nederland actief, met een fantastisch team van collega’s. Samen staan wij klaar voor onze klanten. Onze kracht is het geloof dat iedereen een rol van betekenis kan hebben in de maatschappij. Stimuleren, het vertrouwen (terug)geven en laten ervaren welke mogelijkheden er nog wél zijn. Bij het LeerWerkburo denken wij niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Als onze klanten het gevoel hebben dat zij weer mee kunnen doen op de arbeidsmarkt of in de maatschappij, dan zijn wij geslaagd!

ONZE KLANTEN
Het kan iedereen overkomen. Door omstandigheden komen onze klanten terecht in de gemeentelijke bijstand óf Ziektewet, WIA of Wajong van het UWV. Hartstikke vervelend! Dan is er niets fijner dan een persoonlijke re-integratiecoach. Iemand die zijn hand uitsteekt. Iemand met wie onze klanten samen aan de slag kunnen gaan.

 
INTERESSE?
Je kunt op deze vacature reageren per e-mail naar i.koense@leerwerkburo.nl t.a.v. mevr. I. Koense-Verkijk.  Eventuele vragen over deze vacature kun je ook via dit e-mailadres stellen.