RE-INTEGRATIECOACH REGIO ZWOLLE - EMMEN - EMMELOORD (16 - 24 uur per week) 

Jij maakt het verschil voor onze klanten!

Het kan iedereen overkomen. Door omstandigheden komen onze klanten terecht in de bijstand, ziektewet, WIA of Wajong van het UWV of andere uitkeringsinstantie. Hartstikke vervelend! Dan is er niets fijner dan een persoonlijke re-integratiecoach. Iemand die zijn hand uitsteekt. Iemand waarmee onze klanten samen aan de slag kunnen gaan. Om te zoeken naar mogelijkheden om het werk stapsgewijs te kunnen hervatten. Óf om te activeren, om in een onbetaalde werksetting deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Jíj bent die persoonlijke coach met kennis en kunde, die de hand uitsteekt naar onze klant. Fantastisch! Kom jij ons team versterken? Lees snel verder wie wij zijn en wat wij zoeken.

Klik hier voor de complete vacature omschrijving: https://www.leerwerkburo.nl/leerwerkburo/onze-vacatures/vacature-re-integratiecoach-regio-zwolle-emmen-emmeloord-16-24-uur-per-week

 

JOBHUNTER PARTTIME (16 uur per week) 

Woon jij in de omgeving Heerhugowaard en heb jij een commerciële instelling, ben je assertief en overtuigend op een prettige manier?
Denk je graag in oplossingen en zie je overal kansen? Weet jij wat er speelt in de arbeidsmarkt en ben je een netwerker/verbinder pur-sang? Kom dan bij ons werken als Jobhunter. En wij zijn op zoek naar de leukste!

Klik hier voor de complete omschrijving: https://www.leerwerkburo.nl/leerwerkburo/onze-vacatures/vacature-jobhunter-16-uur-per-week