RE-INTEGRATIECOACH REGIO MEPPEL, EMMELOORD, ZWOLLE  (16 - 24 uur per week) 

Woon jij in deze regio en heb jij recente werkervaring als re-integratiecoach of trajectbegeleider, op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een dynamisch team van professionals?
Weet jij mensen te motiveren en weer in hun kracht te zetten? Beschik je over gezonde dosis empatisch vermogen, kan je snel schakelen en op diverse niveaus gemakkelijk communiceren, schroom dan niet om een pakkende motivatiebrief te sturen, wellicht kunnen wij jou verwelkomen als nieuwe collega! Klik hier voor de complete vacature omschrijving: http://leerwerkburo.nl/leerwerkburo/onze-vacatures/vacature-re-integratiecoach-regio-meppel-emmeloord-zwolle-16-24-uur-per-week

 

 

JOBHUNTER PARTTIME (16 uur per week) 'ONHOLD"

Woon jij in de omgeving Heerhugowaard en heb jij een commerciële instelling, ben je assertief en overtuigend op een prettige manier?
Denk je graag in oplossingen en zie je overal kansen? Weet jij wat er speelt in de arbeidsmarkt en ben je een netwerker/verbinder pur-sang? Kom dan bij ons werken als Jobhunter. En wij zijn op zoek naar de leukste!

Klik hier voor de complete omschrijving: https://www.leerwerkburo.nl/leerwerkburo/onze-vacatures/vacature-jobhunter-16-uur-per-week