TEAMDAG LEERWERKBURO

Wie afgelopen maandag langs de Golfbaan in Dirkshorn reed, deed dat geheel op eigen risico. Rond vliegende ballen van links en rechts, vlogen door de lucht. Uiteraard allemaal ‘hole-in-ones’. Want het team van het LeerWerkburo stond op de baan.

Eindelijk mochten we elkaar weer ontmoeten. Met een team dat vanuit het hele land komt, is het fijn en niet vanzelfsprekend om elkaar allemaal tegelijk te zien. In de ochtend trapten we, na een lekkere kop koffie met taart, af met een teamvergadering. De koppen bij elkaar, de plannen bespreken, en ideeën uitwisselen. Een vruchtbare ochtend.

Na een heerlijke lunch, kregen wij de ins en outs van het golfen onder de knie van Golfprofessional René Pronk en zijn team. In de driving range werden er rake klappen tegen de ballen gegeven. Waar sommige de 100 meter haalden, zochten anderen vaker de netten aan de zijkant op. Maar de swing kregen we onder de knie. Op de pitching, chipping en putting green stonden diverse oefeningen uit.

De dag werd afgesloten met een drankje. Waar het golfteam met de meeste punten een prijs uitgereikt kreeg van onze leermeester René.

Wij kijken terug op een fijne dag met collega’s.