Sammie volgt de workshop 'Ontdek je talenten' als onderdeel van haar re-integratie

Afgelopen week was Sammie op bezoek op onze locatie in Heerhugowaard. Deze zorgzame, gezellige en leergierige jongedame wordt in het WerkFit maken traject begeleidt door re-integratiecoach Kayleigh. Het uiteindelijk doel voor Sammie is een duurzame terugkeer naar de arbeidsmarkt.  

Sammie volgt de individuele workshop ‘Ontdek je talenten’ als stapje om haar doel te behalen. Hiermee kan zij ontdekken wat haar kernkwaliteiten, drijfveren, interesses, ervaringen en successen zijn.

Omdat Sammie heel creatief is, is er als onderdeel van deze workshop voor gekozen om een collage/moodboard te maken. En laat dat maar aan Sammie over! Deze gave en creatieve collage was het resultaat. Het reflecteert Sammie in haar affiniteit met koken, voedingsleer en het organiseren van activiteiten. Ook zie je erin terug dat Sammie graag in contact staat met andere mensen en werken met kinderen leuk vindt.

Op basis van haar moodboard kan er een selectie gemaakt worden van Sammie haar talenten en affiniteiten zodat er een richting ontstaat in relatie tot het re-integreren op de arbeidsmarkt.

Sammie, ontzettend leuk en inspirerend dat je dit mooie resultaat als onderdeel van deze workshop met ons wilde delen. Veel succes met de verdere stappen die je gaat nemen terug naar de arbeidsmarkt. Wij hebben alle vertrouwen in jou!