ANNE VAN DER MEER - re-integratiecoach

Ik ben Anne van der Meer. In 2021 ben ik bij het team van het LeerWerkburo gekomen. Daarvoor heb ik meer dan 20 jaar ervaring opgedaan als, onder andere, werkadviseur. Hierbij heb ik mensen met een WIA-, WW- of WAO-uitkering geholpen om een baan te vinden. Ook ben ik werkzaam geweest als HR-adviseur, verzuim- en re-integratie adviseur en teamleider bij een sociaal werkbedrijf. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Het heeft mij de kans gegeven het vak van re-integratiespecialist vanuit verschillende kanten te ontdekken en uit te voeren.

Privé heb ik leuke en minder leuke dingen meegemaakt. Hierdoor kan ik mij nog beter inleven in een ander. Ik ben ervan overtuigd dat ik jou daardoor nog beter kan begrijpen en begeleiden. Terug in de maatschappij en/of naar de arbeidsmarkt. Dat geeft mij enorm veel voldoening.

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?
Rustig, luisterend oor en analytisch. Dat zijn kernwoorden waarmee anderen mij omschrijven als ik vraag hoe zij mij zien. Ik ga geen uitdaging uit de weg om jou te begeleiden in het behalen van jouw doelen. Dit doen wij samen, stap voor stap. Ik zeg altijd: wanneer je de Eiffeltoren wilt beklimmen, moet je onderaan beginnen... met een duidelijk geformuleerd einddoel bewandel je de weg naar de top.

Ik sta graag stil bij de successen die klanten in hun leven hebben geboekt. Dit worden de ankers bij het behalen van jouw doelen. Successen uit het verleden zetten wij om in punten die omschrijven waar jij goed in bent. Dat geeft zelfvertrouwen. Handig voor jouw weg terug naar de maatschappij en/of de arbeidsmarkt.

Ik kijk er naar uit om met jou samen aan de slag te gaan, om jouw doelen te formuleren en proberen te bereiken.