Michelle  "Re-integratiecoach"

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Michelle Duijnstee en sta bekend als een enthousiast persoon met een positieve instelling die graag wil helpen problemen bij mensen op te lossen. Ik ben onder andere werkzaam geweest als schuldhulpverlener bij de kredietbank Nederland. Dit met de taak om samen met de klant een schuldenvrije en stabiele toekomst te creëren.

Door mijn ervaring die ik heb opgedaan overzie ik dit als een nieuwe kans om als re-integratiecoach doelstellingen van mensen die in problemen zijn geraakt, te helpen en te bemiddelen naar een passende betaalde of onbetaalde werkplek om zo terug te keren en weer deel te kunnen nemen in de maatschappij of arbeidsmarkt.

 

JOU BEGELEIDEN

Eén op één ga ik samen met jou een plan uitwerken waarbij je, je gesteund voelt om terug te keren naar een voor jou passende werksituatie in een prettige omgeving met collega’s waarbij jij je goed voelt. In jouw plan omschrijven we je beste kanten, doelen, kwaliteiten en taken die je graag zou willen doen en op je kan nemen wat haalbaar is. Kortom, je komt weer lekker in je vel te zitten en dat je met vol vertrouwen je nieuwe toekomst tegemoet kan gaan.

WAT IK VOOR JOU DOE

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan, je doelstellingen en interesses in kaart te brengen en uit te werken tot een realistisch en haalbaar plan.

Michelle Duijnstee