PETRA   "Re-integratiecoach 

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Petra van der Kooi en ik word een blij mens als ik anderen in hun kracht mag zetten. Ik geloof namelijk dat iedereen van waarde is en dat iedereen zijn eigen talenten en kernkwaliteiten in mag zetten om de wereld een beetje mooier te maken.

MANIER VAN COACHEN

Mijn persoonlijkheid is ook mijn manier van werken; oprecht, zuiver, helder, empathisch met een directe en heldere manier van communiceren. Door mijn achtergrond als gedragsdeskundige, natuurgeneeskundige therapeut, sportpedagoog en ex- professional sportcoach en trainer heb ik al in veel verschillende werkvelden ervaringen mogen op doen. Met altijd als doel de ander te empoweren om in zijn eigen kracht te gaan staan en verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen handelen/ leven.

Door mijn empathisch en relativeringsvermogen, weet ik vrijwel direct achter de hulpvraag te kijken en de kern van het probleem zichtbaar te maken. Door mijn “out off the box” denken en kleuren buiten de lijntjes binnen de kaders, weet ik vrijwel in elke situatie een oplossing en een vooruitgang te creëren.

Het empoweren van mensen is mijn drijfveer. Mijn kracht is om talenten van anderen (opnieuw) zichtbaar te maken en hun kwaliteiten in te zetten om hun eigen potentieel te vergroten.

Ik ben van mening dat als je je levensomstandigheden wilt veranderen, dat je eerst jezelf moet veranderen, want immers jij bent het uitgangspunt van jouw werkelijkheid.

LIJFSPREUK
Als je vandaag hetzelfde doet als gisteren, zal morgen niet anders zijn.