PETRA   "Re-integratiecoach 

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Petra van der Kooi, een zeer zelfbewuste, sportieve powervrouw. Ik word een blij mens als ik anderen in hun kracht mag zetten. Ik geloof namelijk dat iedereen van waarde is en dat iedereen zijn eigen talenten en kernkwaliteiten in mag zetten om de wereld een beetje mooier te maken.

MANIER VAN COACHEN
Mijn persoonlijkheid is ook mijn manier van werken; oprecht, zuiver, helder, empathisch met een directe en heldere manier van communiceren. Door mijn achtergrond als gedragsdeskundige, sport professional en mijn heldere vermogens te samen met de jarenlange ervaring als All-Round coach en trainer van verschillende doelgroepen in verschillende disciplines, weet ik vrijwel direct achter de hulpvraag te kijken en de kern van het probleem zichtbaar te maken. Het Empoweren van mensen is mijn drijfveer. Mijn kracht is de talenten van anderen (opnieuw) zichtbaar te maken en hun kwaliteiten inzetten om hun eigen potentieel te vergroten.

Ik ben van mening dat als je je levensomstandigheden wilt veranderen, dat je eerst jezelf moet veranderen, want immers jij bent het uitgangspunt van jouw werkelijkheid.

LIJFSPREUK
Als je vandaag hetzelfde doet als gisteren, zal morgen niet anders zijn.