JUDITH  "Teamleider"

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Judith Martens en inmiddels ben ik bijna vijf jaar werkzaam bij het LeerWerkburo.

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen, mijn betrokkenheid bij de mensen om mij heen en mijn talent om in mogelijkheden te kunnen denken, kwam ik tot het besef dat ik mijn talenten niet optimaal kon inzetten in mijn toenmalige commerciële functie. Op het moment dat ik zelf in aanraking kwam met het UWV heb ik de koe bij de horens gepakt en heb ik besloten om een voor mij nieuwe uitdaging aan te gaan.

Op het moment dat ik voor het eerst contact had met Ilona was er meteen een klik. Niet lang daarna heb ik de benodigde opleidingen succesvol doorlopen en  ben ik als re-integratiebegeleider begonnen bij het LeerWerkburo. Hier heb ik mijn kwaliteiten in kunnen zetten om samen anderen ook deze spannende maar leuke weg te bewandelen.

De voldoening die je ervaart als je uiteindelijk nieuwe positieve ervaringen kunt opdoen op een werkplek waar je jouw kwaliteiten optimaal kunt benutten en iedere dag met een voldaan gevoel weer naar huis gaat, gun ik iedereen. Dat is namelijk waar het omgaat, energie krijgen van datgene wat je doet en die talenten inzetten die jou uniek maken.

Na een aantal jaar als re-integratiebegeleider actief te zijn geweest, had ik de wens en kreeg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen binnen het LeerWerkburo. Momenteel ben ik ook operationeel teamleider. Hierdoor heb ik contact met alle betrokken partijen en coaches zodat we samen de stappen die voor jou belangrijk zijn kunnen zetten. Dit begint bij het realiseren van een goede basis zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe kansen, mogelijkheden en uitdagingen.