ILONA KOENSE - VERKIJK  "Algemeen directeur"

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Ilona Koense. Ik ben de oprichtster en eigenaresse van het LeerWerkburo. Maar bovenal ben ik het eerste aanspreekpunt voor jou. Want ik ontvang jou graag op het LeerWerkburo. Met ons fantastische team van professionals en ervaren coaches, helpen wij je graag in het behalen van jouw doelen.

Begin 2010 belandde ik zelf, door een fysieke aandoening in de WIA. Maar ik ben geen persoon om ‘bij de pakken neer te zitten’. Ik zag dit als dé grote kans om mijn droom te realiseren: een eigen re-integratiebureau opzetten. Met jarenlange erva­ring en expertise in de branche, en dankzij een groot netwerk, was deze stap mogelijk. En met succes. Met veel liefde en zorg is het LeerWerkburo de afgelopen jaren uitgegroeid tot een persoonlijk re-integratiebureau. Hoewel je ons door het hele land vindt, houden wij van persoonlijk contact. Je werkt met een vaste coach aan jouw missie. Op een plek waar jij je prettig voelt. Dit kan bij ons op kantoor, bij jou thuis, of op een coachinglocatie bij jou in de buurt.

Ik geloof dat iedereen een rol van betekenis kan hebben. Of iemand nou langdurig uit het arbeidsproces is of ineens te kampen heeft met een psychische en/of fysieke beperking, wij laten zien dat iedereen op zijn eigen manier een rol van betekenis heeft. Klanten stimuleren en het vertrouwen (terug)geven dat hij of zij echt nog wel wat kan. Dat zijn handvatten die wij - af en toe letterlijk - aanreiken. Wij denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Dit vergroot het gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en zorgt voor een voldaan gevoel: het gevoel dat je weer meedoet. Dat is het mooiste resultaat dat wij tijdens een re-integratietraject met elkaar kunnen bereiken!