RICK   "Re-integratiecoach, loopbaanbegeleider en jobcoach"

Een oude rot in het vak met het enthousiasme van een jonge hond, met als resultaat een hoge succesrate en stabiele trackrecord.

> > > I can also coach English speaking people < < < 

Met meer dan 22 jaar ervaring als coach, ben je bij mij aan het goede adres voor deze gebieden van re-integratie:

 wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
 empowerment
 assertiviteit (leren en hanteren van eigen grenzen)
 omgaan met je eigen weerstand en blokkades
 het inzichtelijke maken van, ondersteunen bij en advies geven over je rechten en plichten in je re-integratieproces als je klem zit in je loopbaan, werkloos of uitgevallen bent wegens ziekte of andere omstandigheden. 

Hierbij kan er in de praktijk geoefend worden door middel van stages, vrijwilligerswerk en/of werkervaringsplaatsen. 


WIE BEN IK & WERKSTIJL
Mijn omgeving omschrijft mij als een vlotte en enthousiaste persoonlijkheid. In gesprek met jou ben ik laagdrempelig, humorvol, openminded, stimulerend, empathisch, respectvol en resultaatgericht. Ik nodig je uit een actieve houding aan te nemen waarbij je op zoek gaat naar jouw zelfontwikkeling. Je gaat de regie in eigen handen nemen door te leren uit te gaan van je eigen kracht en de verplichtingen die daarbij horen na te komen. Met als resultaat: persoonlijke- en professionele groei.  

Ik coach in een heldere taal, zodat je zelfstandig en bewust beslissingen en acties kunt nemen. Indien gewenst kan ik je helpen over je blokkades en weerstanden heen te komen die dit in de weg staan. Het stimuleren, ondersteunen, enthousiasmeren en motiveren van anderen via coaching en diverse re-integratie-instrumenten loopt als een rode draad door mijn carrière.

Ik creëer graag een veilige positieve omgeving voor ontwikkeling en groei middels ervaringsleren en stimulans tot het opdoen van nieuwe kennis.