RICK   "Re-integratiecoach, Loopbaanbegeleider en Jobcoach"

Je bent bij mij aan het goede adres voor deze gebieden van re-integratie: ‘alles over solliciteren’ (denk hierbij ook aan social media, je kernkwaliteiten), empowerment/ assertiviteit (leren en hanteren van eigen grenzen) en ‘ omgaan met je eigen weerstand/ blokkades’.

WIE IK BEN
Mijn omgeving omschrijft mij als een vlotte en enthousiaste persoonlijkheid. Ik bezit groot inlevingsvermogen en leer je vanuit eigen kracht te gaan en zodoende persoonlijk en professioneel te groeien en de regie in handen te nemen in je eigen traject en de verplichtingen die daarbij horen.

Klem zitten in je loopbaan, werkloos zijn of uitvallen wegens ziekte is al erg genoeg, om van een medische en emotionele achtbaan nog maar niet te spreken. Dan is het niet meer dan begrijpelijk dat je wellicht de draad van alle medische en alle contacten kwijt raakt en welke gevolgen deze hebben voor je. Niet alleen is dit verre van leuk maar alle toestanden eromheen maken het begrijpen van je rechten en verplichtingen niet makkelijk. Ik bied hierin niet alleen ondersteuning en advies maar help je in gevallen ook te voldoen aan je verplichtingen.

Dit alles leg ik alles in heldere taal aan je uit zodat je zelfstandig en bewuster beslissingen en acties kunt nemen. Indien gewenst kan ik je helpen over je blokkades/weerstanden heen te komen die dit in de weg staan. Het stimuleren, ondersteunen, enthousiasmeren en motiveren van anderen middels coaching en diverse re-integratie instrumenten loopt als een rode draad door mijn carrière.

In het geval van een samenwerking wil ik voor jou een graag geziene en gewaardeerde partner zijn. Om dit te bereiken bied ik tijdens de sessies een vertrouwde veilige open setting ter ondersteuning in de diverse trajecten. Deze setting kan ook worden getypeerd als laagdrempelig, empathisch, respectvol en stimulerend.