RICK   "Re-integratiecoach, loopbaanbegeleider en jobcoach"

Met meer dan 20 jaar ervaring als coach, ben je bij mij aan het goede adres voor deze gebieden van re-integratie: ‘alles over solliciteren’ (denk hierbij ook aan social media, je kernkwaliteiten), empowerment, assertiviteit (leren en hanteren van eigen grenzen) en ‘omgaan met je eigen weerstand/ blokkades’.

WIE IK BEN
Mijn omgeving omschrijft mij als een vlotte en enthousiaste persoonlijkheid. Ik bezit een groot inlevingsvermogen en leer je uit te gaan van je eigen kracht. Zodoende kun je de regie in handen nemen en je eigen traject en de verplichtingen nakomen die daarbij horen. Met als resultaat: persoonlijke groei en professionele groei.

Klem zitten in je loopbaan, werkloos zijn of uitvallen wegens ziekte is al erg genoeg, om van een medische en emotionele achtbaan maar niet te spreken. Dan is het niet meer dan begrijpelijk dat je de draad kwijtraakt. Dit is verre van leuk en alle toestanden eromheen maken het begrijpen van je rechten en plichten niet makkelijk. Ik bied hierin niet alleen ondersteuning en advies, maar help je ook te voldoen aan je verplichtingen.

Dit alles leg ik in heldere taal aan je uit, zodat je zelfstandig en bewuster beslissingen en acties kunt nemen. Indien gewenst kan ik je helpen over je blokkades en weerstanden heen te komen die dit in de weg staan. Het stimuleren, ondersteunen, enthousiasmeren en motiveren van anderen via coaching en diverse re-integratie-instrumenten loopt als een rode draad door mijn carrière.

In het geval van een samenwerking wil ik voor jou een graag geziene en gewaardeerde partner zijn. Om dit te bereiken bied ik tijdens de sessies een vertrouwde, veilige, open setting ter ondersteuning in de diverse trajecten. Deze setting kan ook worden getypeerd als laagdrempelig, empathisch, respectvol en stimulerend.