MARCO VERKIJK  "Commercieel directeur"

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Marco Verkijk en via mijn partner, Ilona, ben ik in aanraking gekomen met de re-integratiebranche. Op dat moment was ik zelf nog werkzaam als accountmanager en voerde ik gesprekken op allerlei niveaus in het kader van het optimaliseren van werkwijzen. De verbinding maken, het kunnen schakelen en dit om zetten naar een productieve oplossing is iets wat mij makkelijk afgaat. Dit betekent ook dat je organisaties in de breedste zin moet leren kennen, voordat je een gedegen advies kan geven.

Er ontstond - na een aantal jaar - de ruimte om mij nuttig te maken binnen het LeerWerkburo als algemeen manager. Ik raakte hier enthousiast over en pakte deze kans met beide handen aan. Dit betekent dat ik verantwoordelijk werd voor het CRM systeem, werkprocessen, administratie, personeel en facilitair, ICT , procesbewaking van trajecten en vraagbaak voor allerlei soorten vragen intern of extern; kortom alles wat er komt kijken bij het draaiende houden van de organisatie.

BUDGETCOACH
Daarnaast heb ik de opleiding Budgetcoach succesvol afgerond. Inmiddels ben ik gecertificeerd en werk ik met een aantal klanten om hun financiële situatie beheersbaarder te krijgen met perspectief voor de toekomst.

Ondertussen blijven wij als LeerWerkburo ook doorgroeien. Daardoor blij ik altijd op zoek naar betere finetuning van werkprocessen en het verder professionaliseren van het LeerWerkburo vanuit mijn rol.