Ons testcentrum

Dankzij een exclusieve samenwerking met een gerenommeerd instituut kan het LeerWerkburo tien op maat gemaakte testen afnemen. Een waardevolle tool voor re-integratietrajecten.

Als uw werknemer twijfelt of hij of zij nog wel op de goede plek zit, zal deze persoon zichzelf een aantal vragen stellen. 

Vragen zoals:
 Past het werk dat ik doe nog bij mij?
 In wat voor omgeving werk ik prettig?
 Bij wat voor organisatie zie ik mijzelf werken?
 

Om de re-integratie zo succesvol mogelijk te laten zijn, helpt het LeerWerkburo u en uw werknemer bij het vinden van de antwoorden op deze vragen. Dit doen wij onder andere met ons eigen Testcentrum en een diversiteit aan individuele workshops en thuiswerkopdrachten.

Hiervoor heeft het LeerWerkburo een exclusieve samenwerking met een gerenommeerd instituut. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakte testen afnemen. Hieronder een overzicht van onze testen.

COMPETENTIETEST
Weten welke vaardigheden u bezit, is handig om u verder te kunnen ontwikkelen of een nieuwe baan te zoeken. Vind de match tussen uw sterke kanten en de vereisten voor de baan die u zoekt. 

UITGEBREIDE LOOPBAANSCAN (INCLUSIEF WERKBOEK)
Neem uw persoonlijkheid onder de loep en ga op zoek naar de drijfveren in uw werk. Bruikbaar voor werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe baan of zich binnen de huidige functie willen door ontwikkelen.

WERKWAARDENTEST
Het meest duurzaam werkt u in een omgeving die past bij uw waarden. Door deze werkwaardentest achterhaalt u wat u belangrijk vindt in uw werk. Oftewel, wat uw werkplezier vergroot.

MANAGEMENTTEST
Heeft u het in zich om manager te worden? Wilt u de stap maken? Test dan uw potentieel om een managementfunctie te vervullen.

KERNTYPERINGSTEST
Iedereen is uniek en heeft een eigen persoonlijkheid waaruit uw gedrag voort komt. Om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten, kunt u de kerntyperingstest doen. In deze test achterhaalt u wat uw sterke en minder sterke kanten zijn. En welke kansen en bedreigingen daarbij horen.

WERKSTIJLTEST
Zoek uw persoonlijkheid en werkstijl uit om te achterhalen welke werkomgeving het prettigst voor u werkt. Inzetbaar bij een re-integratietraject of loopbaanbegeleiding.

MARKETING EN SALES POTENTIEEL TEST
Bent u diep van binnen een echte sales tijger? Om te achterhalen of u het potentieel heeft om een succesvolle marketing en/of sales professional te zijn, kunt u deze test doen.

DISC-SCAN
DISC staat voor Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus. Dit zijn vier persoonlijkheidsstijlen. Door het maken van de Discscan krijgt u inzicht in welke persoonlijkheidsstijl bij u en anderen het meest aanwezig is. Hierdoor kunt u achterhalen waarom iemand zich gedraagt op de werkvloer op de manier waarop hij of zij dat doet. En hoe uzelf, of een ander, communiceert. Hierdoor zal u uzelf en collega’s beter begrijpen en is de kans op conflicten op de werkvloer kleiner.

TALENTSCAN     
Deze test is voor mensen die meer grip op hun loopbaansucces en plezier willen krijgen, die bewuste keuzes willen maken met betrekking tot de werkzaamheden die ze oppakken (of juist niet oppakken).

CAPACITEITENONDERZOEK
Onderzoek uw capaciteiten. Zo verkrijgt u inzicht in uw potentie en onderzoekt u of de functie die u voor ogen heeft bij uw persoonlijkhied matched.

BEROEPSKEUZETEST
Als u gaat solliciteren dan kunt u bedolven worden onder de vele vacatures die te vinden zijn. Daarom is het handig om van tevoren vast te stellen welk beroep bij u past. Na het doorlopen van deze beroepskeuzetest, weet u welke vakgebieden en beroepsrichtingen uw interesse hebben.

Benieuwd welke testen ingezet kunnen worden in jouw re-integratie traject? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heb je een vraag of wil je meer weten over re-integratie?

Neem vrijblijvend contact met ons op