FRITS "re-integratiecoach"

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Frits. Met mijn jarenlange ervaring (25+ jaar) en enthousiasme, wil ik jou gaan begeleiden op jouw weg terug naar de maatschappij en/of arbeidsmarkt.

Samen benoemen we jouw kwaliteiten, interesses en mogelijkheden. Als we die weten dan kunnen we die optimaal in zetten om te vinden wat je wilt gaan doen of bereiken. Jij neemt de regie over jouw leven. Jij maakt de keuzes die leiden tot het behalen van jouw doelen. Tijdens die reis ben je niet alleen, ik sta voor je klaar. Ik ondersteun je op basis van respect en gelijkwaardigheid en ga graag samen met jou aan de slag.

Voordat ik mij voor het LeerWerkburo inzette, ben ik jarenlang werkzaam geweest in diverse functies en rollen. Hierin heb ik mensen mogen ondersteunen en coachen in loopbaan-, verzuim- en re-integratietrajecten. Ik heb mensen mogen begeleiden naar werk  of begeleid naar een geheel andere daginvulling of functie. Mijn voldoening is groot als mensen goed in hun vel zitten, tevreden zijn met zichzelf en bovenal een fijne passende (werk)plek vinden die energie geeft. Kortom, mensen weer in hun kracht zetten.

Ik kijk er naar uit met jou samen te werken!