Ontwikkelingen in visuele uitingen van het LeerWerkburo

Wellicht is het je al opgevallen. De website is momenteel aan het veranderen. Zo zullen ook andere uitingen van het LeerWerkburo komende tijd aangepast gaan worden. Wij nemen je graag mee in de visuele veranderingen die zichtbaar zullen worden in de uitingen van het LeerWerkburo.

NIEUWE KLEUREN IN HET LOGO
Het kenmerkende logo van het LeerWerkburo - met de drie blokjes - krijgt een nieuwe kleur. De groen tint wordt vervangen door bruin. Hierdoor zul je ons voortaan aan hetzelfde logo blijven herkennen, maar in een nieuw jasje gestoken.

NIEUWE FOTO'S
Voor het ingaan van de Lockdown hebben wij – met in achtneming van de corona maatregelen – nieuwe foto’s gemaakt van het LeerWerkburo. Een gave dag waarop fotograaf Keesnan ons werk, het team, het kantoor en de coachingsruimte vastlegde. Zo hopen wij een vernieuwde frisse kijk te geven over het LeerWerkburo. Wie wij zijn en hoe wij jou kunnen helpen. Komende weken zullen als eerst op de website de nieuwe foto’s te zien zijn.  

NIEUWE BROCHURE 
De laatste puntjes worden op de ‘i’  gezet. Daarna kunnen wij met veel trots, onze nieuwe brochure voor dit jaar aan jullie laten zien. Hierin lees je alles over het werk van het LeerWerkburo en hoe wij jou kunnen helpen. Houd de website in de gaten voor de lancering van de nieuwe brochure.