LeerWerkburo opent nieuwe - extra - bezoekerslocatie in Alkmaar

NIEUWE COACHINGSLOCATIE 
Met trots laten wij weten dat het LeerWerkburo een extra bezoekerslocatie in Alkmaar heeft geopend. Op de Helderseweg 9c ontvangen onze re-integratiecoaches klanten die van deze locatie gebruik willen maken. Natuurlijk op de begane grond, met eigen ingang en in de huiselijke sfeer waar het LeerWerkburo bekend om staat. De opening van deze nieuwe locatie, ligt in lijn met de groei die het LeerWerkburo doormaakt. Ook sluit het aan bij de service die wij onze klanten willen bieden op het gebied van bereikbaarheid en toegankelijkheid.


BEREIKBAARHEID
Door de opening van deze extra locatie in Alkmaar, naast onze locatie in Heerhugowaard, is het LeerWerkburo nóg beter bereikbaar voor onze klanten uit Alkmaar en omgeving. De locatie, aan de Helderseweg 9c, is schuin tegenover het Stadskantoor en om de hoek van station Alkmaar Centraal.

Komt u met de auto? Dan parkeert u deze eenvoudig in de tegenoverliggende Parkeergarage 'De Kazerne'. Als klanten gebruik maken van deze parkeergarage, zullen de parkeerkosten bij elke bezoek vergoed worden door het LeerWerkburo. Daarnaast is de locatie ook goed te voet en per fiets bereikbaar. Als u met de trein of bus komt, dan loopt u binnen twee minuten vanaf station Alkmaar Centraal naar de Helderseweg.

Wij kijken ernaar uit om onze klanten ook in het Alkmaarse te mogen ontvangen.