Afgelopen maanden is Sandra, een dame van 39 jaar uit het midden van het land, gecoacht tijdens het WerkFit maken traject. Sandra was een van de gedupeerden van de toeslagaffaire. Hierdoor verloor ze haar woning en haar kinderen werden uit huis geplaatst. 

Deze stressvolle omstandigheden en de hoge werkdruk die zij ervaarde op haar werkplek, zorgden er in de eerste plaats voor dat Sandra haar baan als klassenassistent in het speciaal onderwijs verloor. Echter, door veel hulp van diverse instanties en het LeerWerkburo lukte het Sandra om haar schouders eronder te zetten en te vechten voor haar gezin. 

De re-integratiecoach van het LeerWerkburo werkte met Sandra onder andere aan het bewaken van haar grenzen en het omgaan met hoge werkdruk. Ook werd er een workshop ‘Assertiviteit’ aangeboden en zijn haar kwaliteiten inzichtelijk gemaakt. Hierdoor was Sandra klaar voor een werkervaringsplaats. Deze heeft zij gevonden bij Stichting Scientia Potentia die kinderen helpt bij huiswerkbegeleiding.

Lees het inspirerende verhaal van Sandra hier 

Gelukkig heeft Sandra inmiddels een woning gevonden en wonen haar kinderen weer bij haar thuis. We zijn trots op haar doorzettingsvermogen en wij wensen haar het beste voor de toekomst met haar gezin.