Verlenging lockdown tot en met 9 februari 2021

Op dinsdag 12 januari 2021 kondigde Mark Rutte en minister Hugo de Jonge, een verlenging van de lockdown aan. Deze verlenging duurt minimaal tot en met 9 februari 2021. Eerder informeerde het LeerWerkburo jou, hoe wij omgaan met de lockdown. De genomen maatregelen blijven ongewijzigd. Wij zetten deze maatregelen nog even voor je op een rijtje.

AFSPRAKEN MET JOUW COACH BLIJVEN - AANGEPAST - DOORGAAN 
Het contact met onze coaches blijft telefonisch – bij voorkeur via beeldbellen - in plaats van thuis, op kantoor of op en coaching locatie. Elke coach stemt met jou af waar jouw voorkeur ligt.  Ons contact met jou blijft even frequent.

NIEUWE KLANTEN 
Nieuwe klanten blijven welkom bij het LeerWerkburo. Wij zullen samen met hen afstemmen hoe zij het prettig vinden om het kennismakings- en intake gesprek plaats te laten vinden.  Het kan prettig zijn om via beeldbellen kennis met elkaar te maken. Dit geeft een gezicht van jouw coach bij de stem door de telefoon. Als dit niet als prettig wordt ervaren, kan er uiteraard gekozen worden voor uitgebreid telefonisch overleg. Hoe dan ook, wij zijn er voor jou.

Wij gaan ervan uit dat op deze manier de nadelige gevolgen, die het Corona virus met zich meeneemt, bij het LeerWerkburo tot het minimum wordt beperkt. Wij zetten onze dienstverlening voort op een wijze zoals iedereen van ons gewend is.

WIJZIGING IN SITUATIE
Indien er wijzigingen komen, dan zullen deze op onze website en via de persoonlijke coaches, gecommuniceerd worden. Een ding is belangrijk: wij blijven voor jou klaar staan! Je staat er niet alleen voor.

Heb je behoefte om hier met jouw coach over te praten? Neem dan gerust contact op met hem/haar. Je staat er niet alleen voor.