Naar Werk re-integratie

Wanneer je klaar bent om de arbeidsmarkt weer te betreden, kan UWV een Naar Werk traject inzetten. Je wordt dan ondersteund door een persoonlijke coach van het LeerWerkburo.

Je bent klaar voor een betaalde baan. Bij deze nieuwe stap kan het LeerWerkburo je helpen.  Werk vinden kan namelijk lastig zijn. Zeker als je tijdelijk, of voor langere tijd, er tussenuit bent geweest. Of dit nu door ziekte komt of arbeidsongeschiktheid, je hebt de tijd genomen om aan jezelf te werken. Met het Naar Werk traject, biedt het LeerWerkburo jou de helpende hand. Samen gaan we op zoek naar een duurzame baan die bij jou past.

WANNEER HET NAARWERK TRAJECT
Als je er klaar voor bent om de stap te maken naar een betaalde baan, kan een uitkeringsinstantie een Naar Werk traject inzetten. Ons team van professionals pakt dit, onder leiding van je persoonlijke coach, samen met je op. Tijdens dit traject leer je van je coach waar je de juiste vacatures kunt vinden, hoe je je persoonlijke netwerk in kunt zetten en hoe je adequaat op de gevonden vacature kunt solliciteren. Onze Jobhunter zal zich ook voor je inzetten om een baan te vinden binnen het netwerk van het LeerWerkburo.

TOOLS
Er kunnen verschillende tools ingezet worden om de baan te vinden die bij je past. Denk hierbij aan:

  • Sollicitatietraining anno nu
  • Computertraining over ‘digitaal solliciteren’
  • Profileren en portfolio samenstellen (marktconform cv)
  • Begeleiding bij sollicitatiegesprekken
  • Netwerktraining
  • Vacaturewerving
  • Begeleiding zelfstandige arbeid
  • Regelen van een beschutte werkplek
  • Actieve jobhunting

Het LeerWerkburo beschikt verder over een uniek Jobcenter. Op dit online platform staan alle vacatures van Nederland voor je klaar. We gaan op zoeken op basis van jouw interesses. Zo kunnen wij de baan vinden die bij je past. Onze intensieve begeleiding biedt verder de mogelijkheid om geïntroduceerd te worden bij mogelijke werkgevers. Dit kan handig zijn als steuntje in de rug. Maar de coach kan de werkgever ook, waar nodig, informeren over subsidie- of fiscale regelingen indien van toepassing. Altijd handig. Natuurlijk stemmen we dit met jou af. 

NAZORG: JOBCOACHING
Gefeliciteerd! Je hebt een passende baan gevonden en kan aan de slag. Je jobcoach helpt je op weg. Om duurzaamheid te waarborgen leveren we nazorg. Je jobcoach bekijkt hoe het gaat op je nieuwe werk en of er rekening wordt gehouden met mogelijke beperkingen of benodigde aanpassingen. Zo hopen we vroegtijdig eventuele problematiek te signaleren en ondervangen.

IETS VOOR JOU?
We hebben al vele werkzoekenden begeleid naar een nieuwe werkgever. Sluit jij je bij hun aan? Maak vrijblijvend een afspraak met ons (085 – 30 30 213 of info@leerwerkburo.nl). We informeren je graag over de mogelijkheden die een Naar Werk traject jou kan bieden.

 

Heb je een vraag of wil je meer weten over re-integratie?

Neem vrijblijvend contact met ons op