Naar Werk re-integratie

Wanneer je klaar bent om de arbeidsmarkt weer te betreden, kan UWV een 'Naar Werk' traject inzetten, ondersteund door een persoonlijke coach van LeerWerkBuro.

“Een nieuwe baan! In loondienst of als zelfstandige, als de klant maar verder kan met zijn/haar loopbaan op een wijze die de klant past.”

EEN UWV TRAJECT DAT UITKOMST BIEDT

Werk vinden kan lastig zijn als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt omdat je er tijdelijk of voor langere tijd tussenuit bent geweest, bijvoorbeeld door ziekte of arbeidsongeschiktheid. Een Naar Werk traject van het UWV biedt uitkomst.

WANNEER EEN NAARWERK TRAJECT?

Het re-integratietraject 'Naar Werk' wordt ingezet wanneer de klant klaar is voor betaald werk. Wij werken met een interactief systeem en Intensieve Jobhunting vormt de rode draad binnen dit traject. Wij bieden een compleet pakket om op korte termijn duurzame terugkeer naar de arbeidsmarkt te realiseren. Tijdens het werken met ons JobCenter en actieve jobhunting wordt de klant intensief begeleid en geïntroduceerd bij mogelijke werkgevers; soms letterlijk hand in hand. De werkgevers worden - waar nodig - geïnformeerd over subsidieregelingen of geadviseerd inzake fiscale regelingen.

NAZORG: JOBCOACHING

Wanneer een passende match is gemaakt tussen de klant en een werkgever leveren wij nazorg in de vorm van jobcoaching. Dit doen wij om de duurzaamheid te waarborgen. Wij monitoren de klant op de werkvloer, waar rekening wordt gehouden met de mogelijkheden en beperkingen van de klant. Hierdoor kunnen wij vroegtijdig eventuele problematiek signaleren en ondervangen.

WAT BETKENT DIT VOOR JOU ALS WERKZOEKENDE?

Wanneer je er klaar voor bent om de arbeidsmarkt weer te betreden, maar hier nog wat ondersteuning bij nodig hebt, kan UWV een 'Naar Werk' traject inzetten. In dit traject leer je van jouw persoonlijke coach waar je de juiste vacatures kunt vinden, hoe je je persoonlijk netwerk in kunt zetten op zoek naar passende vacatures en hoe je adequaat op de gevonden vacatures kunt solliciteren. Naast je eigen inspanningen en die van je coach, zullen ook onze jobhunters zich voor jou inzetten, mede door het gezamenlijk opgestelde zoekprofiel 'het vacaturepaspoort'.

Wanneer blijkt dat reguliere vacatures niet passend zijn, kan een werkgever gezocht worden die openstaat voor het creëren van een specifieke functie/werkplek, pas- send bij jouw specifieke beperkingen of jouw belast- baarheidsmogelijkheden. We gaan hierbij uit van je mogelijkheden, rekening houdend met de beperkingen die er ook kunnen zijn.

Wij hebben al vele werkzoekenden met een arbeidsbeperking begeleid naar hun nieuwe werkgever. Sluit jij je bij hen aan?

Succesverhaal van Bianca
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op