Deze actievoorwaarden en spelregels zijn van toepassing op de winactie op de Facebookpagina van het LeerWerkburo welke loopt van dinsdag 4 mei 2021 tot en met zondag 9 mei 2021.

Te gek! jij doet mee met de winactie van het LeerWerkburo op Facebook. Door ons te liken, volgen en ons bericht te delen, maak jij kans op één gratis fotoshoot van onze professionele huisfotograaf. Zet je je naam ook nog even in een comment in ons bericht? Dan weten we zeker dat jij meedoet. De fotograaf maakt twee professionele foto's van jou die jij kan gebruiken op jouw c.v. en/of LinkedIn pagina. De fotoshoot vindt plaats op dinsdag 11 mei tussen 16:00 en 17:00 uur op het hoofdkantoor van het LeerWerkburo. Voor deze actie gelden de volgende actievoorwaarden en spelregels:

 

ACTIEVOORWAARDEN EN SPELREGELS FACEBOOK WINACTIE - C.V. FOTOSHOOT - MEI 2021

 1. Winacties worden uitgeschreven door het LeerWerkburo onder de handelsnaam LeerWerkburo gevestigd te Heerhugowaard. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis. Indien de prijs moet worden opgehaald of op locatie plaatsvindt, dan zijn reiskosten voor de deelnemer zijn of haar eigen rekening. Deelname vindt plaats wanneer er voldaan is aan de voorwaarden zoals benoemd in de win-actie. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. Zonder deelname kun je niet kans maken op de prijs.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven
 6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
  Winactie fotoshoot c.v. in mei 2021 loopt van dinsdag 4 mei tot en met zondag 9 mei. De fotoshoot vind plaats op dinsdag 11 mei tussen 16:00 en 17:00 op het hoofdkantoor van het LeerWerkburo in Heerhugowaard. Indien de winnaar van de actie op dat moment niet kan, zal er een andere winnaar gekozen worden. De prijs komt dan te vervallen. De winnaar maakt zelf alleen aanspraak op de fotoshoot. De winnaar kan niet iemand anders in zijn of haar plaats sturen.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze, door het LeerWerkburo.
 9. Winnaars worden binnen 2 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het account waarmee deelgenomen is aan de actie.
 10. Het LeerWerkburo kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen.
 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen of diensten.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door het LeerWerkburo voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden behalve de fotograaf waarmee de fotoshoot gedaan wordt.
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door het LeerWerkburo.
 15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 16. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met het LeerWerkburo: info@leerwerkburo.nl