Webinar: Maak werk van uw talent

Morgen, dinsdag 9 juni, organiseert het UWV een leuke en praktische webinar voor werkzoekenden in Noord Holland Noord. "Maak werk van uw talent!" is een online inspiratiebijeenkomst voor werkzoekenden die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken bij het zoeken naar een (nieuwe) baan. Doe je ook mee? Meld je HIER aan. 

Dit online event is erop gericht om je inzicht te geven in jouw talenten en vaardigheden. Tijdens het evenement krijg je praktische tips voor jouw zoektocht naar werk. Het wordt niet alleen een nuttig maar ook een leuk event, met onder andere muziek en inspirerende en verrassende sprekers, zoals Ali B. De uitzending staat onder leiding van Harm Edens, onder andere bekend van het televisieprogramma ‘Dit was het nieuws’. 

Door de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt is het een uitdaging een baan te vinden. Jezelf durven laten zien en vermelden wat je goed kunt vergroot jouw kans op werk. Tijdens het online event wordt hier aandacht aan gegeven en heb je de mogelijkheid vragen te stellen.

Aan het eind van dit online event kun je nog beter aan de slag met jouw talenten!