Het succesverhaal van Armando: re-integreren met het WerkFit maken traject

Afgelopen maanden re-integreerde Armando met succes tijdens zijn WerkFit maken traject. Onder leiding van re-integratiecoach Anne. Armando kreeg door verschillende werk- en privéomstandigheden een burn-out en had hulp nodig om zijn leven weer op de rit te krijgen. Gesprekken met Anne en hulpverleners zorgden voor nieuwe kennis en inzichten. Daarna was Armando klaar om stappen te nemen richting de arbeidsmarkt. Met de individuele workshop ‘Ontdek je passie’ ging hij op zoek naar zijn passie in het werk. Arbeidsritme werd opgebouwd met een eerste functie bij de GGD. 

"Ik werd telefonist voor het bron- en contactonderzoek. Hoewel het werk onder mijn niveau was, voelde ik geen druk en kon ik zo testen waartoe ik in staat was. Het maakte mij weer gelukkig. Langzaam bouwde ik mijn uren op en ben ik geswitcht naar een administratieve rol bij de GGD."

Door de opgedane ervaring had Armando het vertrouwen en de zin om verder te solliciteren. Inmiddels heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden in de financiële wereld. Een baan op zijn niveau waar hij trots op is. 

Benieuwd naar het hele verhaal van Armando? Die kun je hier lezen.