Het hoofdkantoor LeerWerkburo is binnen Heerhugowaard verhuisd.

HET HOOFDKANTOOR VAN HET LEERWERKBURO IS VERHUISD

Per maandag 4 juli 2022 is het hoofdkantoor van het LeerWerkburo binnen Heerhugowaard verhuisd naar een nieuwe locatie. Op slechts 300 meter van waar we gevestigd waren. Onze overige locaties in Alkmaar, Den Haag, Almere, Lelystad en Amsterdam blijven onveranderd.

Kom op bezoek bij het LeerWerkburo op de J. Duikerweg 15, 1703 DH in Heerhugowaard. Hier zijn wij gevestigd met onze bekende huiselijke coachruimtes waar onze klanten individueel worden gecoacht. Ook vinden hier de administratieve werkzaamheden plaats van het LeerWerkburo. We durven het best te zeggen: het ziet er ontzettend gaaf uit. Een plek waar je je welkom voelt en op je gemak. Binnenkort plaatsen wij foto’s op de website van het nieuwe kantoor. Houd hiervoor onze website in de gaten!

BEREIKBAARHEID
Zoals je van het LeerWerkburo gewend bent, zijn wij eenvoudig te bereiken. Als je met de auto komt dan kun je gratis parkeren voor het pand. Ook de fiets kun je hier stallen. Neem je de trein vanuit Alkmaar of Hoorn? Stap dan uit bij station Heerhugowaard. Het is vanaf daar 1,3 km lopen. Er gaat elk kwartier een bus (162) in de richting van het LeerWerkburo, maar de uitstap halte verkort de wandeling nauwelijks. Het nieuwe adres is zowel voor mobiele als minder mobiele mensen toegankelijk.

De nieuwe routebeschrijving vind je op onze website

CONTACTGEGEVENS
Hoewel ons adres is gewijzigd, kun je ons nog steeds op dezelfde manier bereiken. Namelijk:

  info@leerwerkburo.nl
 085 – 30 30 213
  www.leerwerkburo.nl

We ontvangen je graag op onze nieuwe coaching locatie aan de J. Duikerweg 15 in Heerhugowaard. Vind je het leuk om het kantoor een keer te komen bekijken? Neem dan contact op met Ilona of Judith; met veel plezier geven wij een rondleiding.