Laura zet haar werkervaringsplaats om in een contract bij diezelfde werkgever

Soms zijn wij gewoon even trots. Ditmaal op Laura. Een dame met doorzettingsvermogen die alles uit haar re-integratie en werkervaringsplaats bij 't Hekeltje heeft gehaald. Hierdoor is Laura per 1 april in loondienst gegaan bij hetzelfde bedrijf als waar zij haar belastbaarheid onderzocht. 
 
Laura is werkzaam als teamleider logistiek als zij een aantal jaar geleden uitvalt op haar werk. Klachten aan haar schouder maken dat ze niet meer kan werken. Ze moet leren leven met de pijn omdat zij hier destijds niet voor geopereerd kan worden. Laura komt in de WIA terecht en wordt voor 80-100% afgekeurd. Via het UWV kom Laura in contact met het LeerWerkburo. Hier wordt zij gecoacht door Rick. 
 
Door Laura haar inzet, kennis en kunde bij 't Hekeltje, is er een contract aangeboden in opvolging van de werkervaringsplaats. Deze week gaat ze verder als commercieel administratief medewerkster in deze organisatie. Hierdoor is ze onder andere te spreken aan de telefoon en neemt ze orders op.
 
Laura, we wensen je heel veel succes met het voortzetten van jouw werk bij 't Hekeltje. Wat heb je dat goed gedaan! Benieuwd naar het verloop van Laura haar re-integratietraject? Dat lees je op hier op onze website.