LeerWerkburo opent nieuwe - extra - bezoekerslocatie in Lelystad

NIEUWE BEZOEKERSLOCATIE
Afgelopen 1 december heeft het LeerWerkburo een nieuwe bezoekerslocatie geopend in Lelystad. Op de Agorabaan 15 ontvangen onze professionele coaches voortaan ook onze klanten. Dit zijn mensen die in de ziektewet, WIA of Wajong van een uitkeringsinstantie zitten en hulp kunnen gebruiken bij hun weg terug naar maatschappelijke participatie en/of de arbeidsmarkt.

BEREIKBAARHEID
De bezoekerslocatie bevindt zich in het stadshart van Lelystad, tegenover het Agoratheater. Op de begane grond ontvangen wij hier onze klanten. Het pand ligt op loopafstand van het Centraal Station. Het busstation ligt op 1 minuut lopen van de bezoekerslocatie. Indien je met eigen vervoer komt, kun je de auto gratis parkeren op het naastgelegen terrein van de Meent of op het terrein rondom het pand.

HUISELIJKE SFEER
Waar je onze coach ook treft op een locatie van ons, we ontmoeten je in een huiselijke sfeer. Zonder poespas - een plek waar jij je welkom voelt. Woont u niet in de buurt van een bezoeklocatie? Geen probleem. Onze coaches kunnen ook bij u thuis op bezoek komen of in de buurt van uw woonplaats op een coachingslocatie afspreken. Net waar u zich prettig bij voelt.

Wij kijken er naar uit onze klanten te ontvangen op onze nieuwe bezoekerslocatie in Lelystad.