Nieuwe lockdown maatregelen per 15-12-2020

Afgelopen maandag 14 december, heeft Premier Mark Rutte nieuwe lockdown maatregelen aangekondigd. Deze gelden per direct, voor heel Nederland. Graag informeert het LeerWerkburo jou, hoe wij omgaan met deze maatregelen. De maatregelen gelden in ieder geval tot en met 19 januari 2021. Indien er wijzigingen komen, dan zullen deze op onze website en via de persoonlijke coaches, gecommuniceerd worden. Een ding is belangrijk: wij blijven voor jou klaar staan! Je staat er niet alleen voor.

 

AFSPRAKEN MET JOUW COACH BLIJVEN - AANGEPAST - DOORGAAN 
Waar de afgelopen periode de ontmoetingen met jouw coach thuis, op kantoor of op een coaching locatie plaats kon vinden, zullen wij per direct dit aanpassen. Het contact met onze coaches blijft even frequent. Het zal alleen per beeldbellen (voorkeur) of telefonisch gaan. Elke coach stemt met jou af waar jouw voorkeur ligt. 

 

E-COACHING IS SUCCESVOL GEBLEKEN IN 2020
Zoals velen weten, zijn wij eerder in 2020 al met succes overgegaan op deze manier van e-coaching. Wij hebben van onze klanten gehoord dat zij hier open voor staan. Het is een goede manier om met elkaar in contact te blijven. Sommige klanten hebben het ervaren als een makkelijkere manier van afspreken. Zij hoeven niet naar buiten. En kunnen makkelijker over zaken praten door de telefoon of via het scherm. Bij online coaching is er een hogere frequentie in contactmomenten. Ook kan er met korte lijnen snel geschakeld blijven worden. Zo blijven wij samen aan jouw re-integratiedoelen werken. 

 

NIEUWE KLANTEN 
Nieuwe klanten blijven welkom bij het LeerWerkburo. Wij zullen samen met hen afstemmen hoe zij het prettig vinden om het kennismakings- en intake gesprek plaats te laten vinden.  Het kan prettig zijn om via beeldbellen kennis met elkaar te maken. Dit geeft een gezicht van jouw coach bij de stem door de telefoon. Als dit niet als prettig wordt ervaren, kan er uiteraard gekozen worden voor uitgebreid telefonisch overleg. Hoe dan ook, wij zijn er voor jou.

 

Wij gaan ervan uit dat op deze manier de nadelige gevolgen, die het Corona virus met zich meeneemt, bij het LeerWerkburo tot het minimum wordt beperkt. Wij zetten onze dienstverlening voort op een wijze zoals iedereen van ons gewend is.

Heb je behoefte om hier met jouw coach over te praten? Neem dan gerust contact op met hem/haar. Je staat er niet alleen voor.