Vernieuwde brochure LeerWerkburo

De brochure van het LeerWerkburo is vernieuwd. De nieuwe uitgave ligt voor geïnteresseerden klaar op ons hoofdkantoor in Heerhugowaard en in de coachruimtes. Kan je niet wachten om de nieuwe brochure in te zien? Download deze dan op onze website en lees hoe onze klanten hun re-integratie trajecten ervaren en welke successen zij hebben geboekt.

In de brochure treft u de dienstverlening van het LeerWerkburo voor particulieren én bedrijven overzichtelijk op een rijtje aan. Begeleidend met onze eigen foto’s van de coaches en klanten, hopen wij een goed beeld te geven van waar het LeerWerkburo voor staat. Namelijk het geloof dat iedereen een rol van betekenis kan hebben in de maatschappij. Wist je dat er ook foto’s in de brochure staan van ons recent verhuisde hoofdkantoor in Heerhugowaard met drie te gekke nieuwe coachlocaties?

Veel plezier met het lezen van de verhalen van onze klanten Jeffrey, Justyna, Marcel en Armando. Wij zijn hen zeer dankbaar dat zij hun verhaal delen ter inspiratie van andere (toekomstige) klanten die ook stappen mogen zetten in hun re-integratietraject.