Jobcenter & Jobhunting

Het JobCenter van LeerWerkburo is een online platform, dat alle vacatures van Nederland combineert met ons aanbod van diverse testen en loopbaantools.

JOBCENTER EN VACATUREPASPOORT

Wij beschikken over een uniek JobCenter, geheel geïntegreerd binnen ons CRM systeem. Een tool waarbij wij de klanten full-service kunnen bieden om met één klik op de knop in een persoonlijke werkomgeving te komen, een online platform waarbij re-integratie met persoonlijke zoekprofielen samenkomen.

Ons JobCenter is een online platform dat inzicht biedt in alle vacatures van Nederland en dit combineert met ons aanbod van diverse testen en loopbaantools. Deze combinatie is uniek en biedt alles wat wij nodig hebben voor efficiënte begeleiding van een werkzoekende naar nieuw werk. Het systeem biedt per persoon inzicht in interessante vacatures en interesses die vooraf met elkaar inzichtelijk zijn gemaakt. Dat maakt ons JobCenter een uniek product voor (re-integratie) begeleiding naar werk.

ALGEMEEN

De klant krijgt zijn eigen persoonlijke inlogcode en kan dagelijks/wekelijks op hoogte gehouden worden van de beschikbare vacatures in de regio door middel van een e-mail- notificatie. Dit maakt dat het overbodig wordt om je op verschillende sites aan te melden voor deze e-mailnotificaties. Wel adviseren wij altijd om op verschillende vacaturebanken een up to date en marktconform CV beschikbaar te stellen in jouw zoekprofiel; zo kunnen werkzoekenden gevonden worden door werkgevers. Daarbij kunnen wij in het JobCenter specifieke zoekopdrachten instellen, zodat het vacatureaanbod zo concreet mogelijk wordt en past bij de klant. Ook de klant zelf kan zoekopdrachten toevoegen en/of aanpassen. Zowel de klant als de coach zijn door middel van dit systeem online met elkaar verbonden in een beveiligde omgeving. Er kunnen berichten met elkaar worden gedeeld en zo ook tips en trucs bij die ene passende vacature die voorbijkomt.

DE VOORDELEN

  • Flexibiliteit en persoonsgericht werken
  • Efficiëntere tijdbesteding
  • Snel kunnen anticiperen bij nieuwe vacatures
  • Direct in contact met je eigen coach via één systeem

SAMENVATTING

Alle actuele vacatures van Nederland doorzoekbaar op titel, trefwoord en beroepentabel, met de mogelijkheid om dit te koppelen aan het LinkedIn account van de klant. De coach kan meekijken met én activeren van de klant door zoekopdrachten voor te stellen of specifieke vacatures te tippen. Daarbij is het gebruik om de resultaten gemakkelijk inzichtelijk te krijgen door het genereren van een beknopte of uitgebreide rapportage.

VACATUREPASPOORT

Voordat wij met elkaar de bemiddelingsfase activeren, zorgen wij ervoor dat we samen met de klant een uitgebreid vacaturepaspoort opstellen. Dit is tweeledig: enerzijds dat de klant goed overzichtelijk heeft wat zijn zoekprofiel is, anderzijds dat de jobhunter van het LeerWerkburo een goed en concreet overzicht tot zijn beschikking heeft om ons netwerk aan te spreken en de onzichtbare passende vacatures weet te vinden.

Stap 2: jobhunting
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op