Geef jouw loopbaan een nieuwe impuls. Samen met een gecertificeerde en ervaren professional, ga jij aan de slag om een (nieuwe)koers én inspiratie te zoeken in jouw loopbaan. 

Je hebt een baan maar vraagt je af of dit is wat je wilt. Je bent zoekende. Het LeerWerkburo biedt Loopbaancoaching aan. Samen met een gecertificeerde en ervaren professional, ga je aan de slag om een (nieuwe)koers én inspiratie te zoeken in jouw loopbaan. Ga je de uitdaging aan?

LOOPBAANCOACHING
Als je werk hebt, dat bij je talenten en wensen past, krijg je daar energie van. Maar niet iedereen ervaart dat. Het doel van loopbaancoaching is het bieden van ondersteuning in je zoektocht naar die richting in jouw loopbaan, waar jij blij van wordt. Door middel van o.a. individuele gesprekken met jouw vaste loopbaancoach, ga je onderzoeken hoe jij je loopbaan verder vorm wilt geven.

WETEN WIE JE BENT, OM EEN PASSENDE BAAN TE VINDEN
In de eerste plaats is het hiervoor belangrijk om te weten wie je bent, wat je wilt, en wat je kunt. Verder komen de volgende items in de coaching sessies aan bod:

  • Jouw verleden. Waar kom je vandaan? Hoe ben je geworden wie je nu bent? Zoeken naar patronen in je persoonlijk verleden die je hebben gebracht waar je nu bent. Wat belemmert, wat stimuleert?
  • Jouw (werk)waarden. Wat vind je belangrijk in werk? Wat past bij jouw persoon en jouw normen en waarden?
  • Wie ben je? Hoe zit je in elkaar? Ben je introvert of extravert, intuïtief of rationeel? Een doener of een beschouwer?
  • Jouw wensberoepen. Hoe zou je, als je even de realiteit vergeet, je toekomst graag zien? Denken in mogelijkheden. Over inspiratie, diepe interesse en verbinding.
  • Het actieplan. Wat ga je doen? Hoe ga je het vervolg uitzetten en realiseren? Integreren van inzichten tot een duidelijke ‘opdracht’ aan jezelf.

Hierdoor zal je inzichten verkrijgen in:

  • Wat jou motiveert en energie geeft, maar ook wat demotiveert
  • Jouw sterke en zwakke kanten
  • Jouw functionele en disfunctionele werkhouding
  • Jouw drijfveren, verlangens, vaardigheden en/ of talenten.

Het LeerWerkburo hecht veel waarde aan het matchingsproces tussen jou en jouw coach. Want één van de succesfactoren van je loopbaan coaching is de match met je coach. Door jarenlange ervaring in loopbaancoaching zetten we onze expertise op dit gebied graag voor je in. 

WAT KOST EEN LOOPBAAN COACHINGSTRAJECT?
Jouw gematchte loopbaancoach is een gecertificeerde en ervaren professional. Door middel van individuele gesprekken, assessments en andere hulpmiddelen geven we je inspiratie voor een nieuwe richting in je loopbaan. 

De kosten van een loopbaancoachings traject van 6 sessies (75 minuten per sessie) bedragen € 1.275,-- excl. BTW. Dit is inclusief een uitgebreide rapportage.

 

Aangezien coaching altijd maatwerk betreft, kan het aantal sessies afwijken. Neem vrijblijvend contact met ons (085 – 30 30 213) op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op