Ook Loopbaancoaching volgen bij het LeerWerkburo? Wij zijn een zeer ervaren partij die ook jou kan helpen, ook om meer balans te vinden tussen werk en privé. Betrokken en persoonlijk maatwerk is wat wij jou in deze zoektocht kunnen bieden.

Loopbaancoaching

Heb je twijfels over je huidige baan of op welke wijze je je loopbaan verder vorm wilt gaan geven? Dan is het van belang om eerst het volgende goed in kaart te krijgen:

 • Wie ben ik?
 • Wat kan ik?
 • Wat wil ik?

Een loopbaancoach kan hierbij ondersteuning bieden.

 

VOOR WIE?

Loopbaan coaching is er voor ieder die (nieuwe) koers en inspiratie zoekt in werk. Voor mensen die werk willen doen dat past bij hun talenten en wensen.

 

ONDERDELEN

De volgende items komen aan de orde in een loopbaan coaching traject:

 • Jouw verleden. Waar kom je vandaan? Hoe ben je geworden wie je nu bent? Zoeken naar patronen in je persoonlijk verleden die je hebben gebracht waar je nu bent. Wat belemmert, wat stimuleert?
 • Jouw (werk)waarden. Wat vind je belangrijk in werk? Wat past bij jouw persoon en jouw normen en waarden?
 • Wie ben je? Hoe zit je in elkaar? Ben je introvert of extravert, intuïtief of rationeel? Een aanpakker of een beschouwer?
 • Jouw wensberoepen. Hoe zou je, als je even de realiteit vergeet, je toekomst graag zien? Denken in mogelijkheden. Over inspiratie, diepe interesse en verbinding.
 • Het actieplan. Wat ga je doen? Hoe ga je het vervolg uitzetten en realiseren? Integreren van inzichten tot een duidelijke ‘opdracht’ aan jezelf.

 

WAT IS LOOPBAANCOACHING?

Loopbaancoaching kan worden ingezet als je vraagstukken hebt op het gebied van werk en carrière. Deze vragen hebben veelal betrekking op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 Het doel van loopbaancoaching is ondersteuning te bieden in jouw zoektocht, bij het sturing en richting geven aan eigen loopbaan. Deze coaching vindt plaats op basis van individuele gesprekken tussen jou en de loopbaancoach.

 

Met een loopbaancoachingstraject zijn wij er op gericht jou (nieuwe) inzichten te geven, zoals:

 • Inzicht in wat jou motiveert en energie geeft, maar ook wat demotiveert
 • Inzicht in jouw sterke en zwakke kanten
 • Inzicht in jouw functionele en disfunctionele werkhouding
 • Inzicht in jouw drijfveren, verlangens, vaardigheden en/ of talenten.

 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en klant. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in.

 

WAT KOST EEN LOOPBAAN COACHINGSTRAJECT?

Loopbaancoach is een gecertificeerde en ervaren professional. Wij maken in deze traject  veelal gebruik van assessments en hulpmiddelen die jou inzichten te geven.

De kosten van een loopbaan coachingstraject van 6 sessies (75 minuten per sessie) bedragen € 1.275,-- excl. BTW.

Aangezien coaching altijd maatwerk betreft, kan het aantal sessies afwijken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

meer informatie
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op