Budgetcoaching

Werk zoeken terwijl je financiële problemen hebt, wij weten hoe zwaar dit is. LeerWerkburo biedt met BuroBudgetcoaching hulp om financieel te ontzorgen. Budgetteren is aan te leren!

BUDGETCOACH
Geldzorgen veroorzaken stressklachten op lichamelijk en psychisch vlak. Het is niet raar dat dit je belemmert bij het zoeken naar werk. Het UWV kan je naast een re-integratietraject ook doorverwijzen naar een budgetcoach bij het LeerWerkburo. Jouw budgetcoach brengt samen met jou je financiën op orde. Zo krijg je ruimte in je hoofd voor het zoeken naar een baan.

ONTSTAAN FINANCIËLE PROBLEMEN
Onverwachts ontvang je minder inkomen, bijvoorbeeld doordat je een uitkering hebt. Ook een ingrijpende gebeurtenis kan zorgen voor minder geld op je rekening. Je hebt een zware echtscheiding achter de rug. Of je bent mantelzorger waardoor je geen betaald werk kunt doen. Dat heeft een behoorlijke impact op je huishoudboekje. Binnen een aantal maanden kan je er niet meer omheen, je zit in de financiële problemen. Een schrale troost: je bent niet de enige. De helft van onze klanten kampt met geldproblemen.

ONZE ERVARING
Gelukkig weten wij veel af van budgetcoaching en schuldhulpverlening. Wij kennen de wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt als je een uitkering ontvangt. Door de jaren heen hebben wij veel mensen met succes bijgestaan. Marcel heeft financiële uitdagingen gekend en deelt zijn ervaringsverhaal op onze site.
Wij geven niet alleen adviezen, maar nemen ook contact op met de juiste instanties. Ook zorgen we voor overzicht, zodat jij weer grip krijgt op je portemonnee. Stap voor stap begeleiden we je naar een zorgeloze financiële administratie.  

Wij hebben ruime ervaring met een diversiteit aan trajecten: 

 Budgetcoaching (budgetteren is aan te leren) voor particulieren en werkgevers
 Financiële scan met advies door middel van rapportage
 Financiële ontzorging
 Schuldhulpverlening
 Schuldinterventie en preventie
 Doorverwijzing met duidelijk dossier en plan ten behoeve van WSNP
 Exclusieve samenwerking met re-integratiebureau

Heb jij hulp nodig om je financiën op orde te krijgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

BUDGETCOACHING VOOR WERKNEMERS
Inmiddels hebben wij ons als gerenommeerd partner bewezen voor uitkeringsinstanties en werkgevers vanuit het MKB. Wij hebben een uniek concept op de markt gezet door budget-coaching te combineren met re-integratie 2e Spoor of vanuit een bestaande uitkeringssituatie. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Ilona Koense-Verkijk (i.koense@leerwerkburo.nl)

 

Heb je een vraag of wil je meer weten over re-integratie?

Neem vrijblijvend contact met ons op