Ons testcentrum

Dankzij een exclusieve samenwerking met een gerenommeerd instituut kan LeerWerkBuro tien op maat gemaakte testen afnemen. Dat is een waardevolle tool voor re-integratietrajecten.

Als je in een re-integratie traject zit, zal je jezelf vragen stellen en keuzes maken.
Vragen zoals: Past het werk dat ik doe nog bij mij? In wat voor omgeving werk ik prettig? Bij wat voor organisatie zie ik mijzelf werken?  Om de re-integratie zo succesvol mogelijk te laten zijn, helpt het LeerWerkburo jou bij het vinden van de antwoorden op die vragen.  Dit doen wij o.a. met ons eigen Testcentrum en een diversiteit aan individuele workshops en thuiswerkopdrachten.

Het LeerWerkburo heeft een exclusieve samenwerking met een gerenommeerd instituut. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakte testen bij je afnemen; hieronder een greep uit enkele hiervan

COMPETENTIETEST
Weten welke vaardigheden je bezit, is handig om door te kunnen ontwikkelen of een nieuwe baan te zoeken. Vind de match tussen jouw sterke kanten en de vereisten voor de baan die jij zoekt. 

UITGEBREIDE LOOPBAANSCAN (INCLUSIEF WERKBOEK)
Neem jouw persoonlijkheid onder de loep en ga op zoek naar de drijfveren in je werk. Bruikbaar voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of binnen de huidige functie willen doorgroeien.

WERKWAARDENTEST
Het meest duurzaam werk je in een omgeving die past bij jouw waarden. Door deze werkwaardentest achterhaal je wat jij belangrijk vindt in jouw werk. Oftewel, wat jouw werkplezier vergroot.

MANAGEMENTTEST
Heb jij het in je om manager te worden? Wil je de stap maken? Test dan jouw potentieel om een managementfunctie te vervullen.

KERNTYPERINGSTEST
Iedereen is uniek en heeft een eigen persoonlijkheid waaruit zijn/haar gedrag voort komt. Om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten, kan je de kerntyperingstest doen. In deze test achterhaal je wat jouw sterke en minder sterke kanten zijn. En welke kansen en bedreigingen daarbij horen.

WERKSTIJLTEST
Zoek jouw persoonlijkheid en werkstijl uit om te achterhalen welke werkomgeving het prettigst voor jou werkt. Inzetbaar bij een re-integratietraject of loopbaanbegeleiding.

MARKETING EN SALES POTENTIEEL-TEST
Ben je diep van binnen een echte sales tijger? Om te achterhalen of jij het potentieel hebt om een succesvolle marketing en/of sales professional te zijn, kan je deze test doen.

DISC-SCAN
DISC staat voor Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus. Dit zijn vier persoonlijkheidsstijlen.
Door het maken van de Discscan krijg je inzicht in welke persoonlijkheidsstijl bij jou en anderen het meest aanwezig is. Hierdoor kun je achterhalen waarom iemand zich gedraagt op de werkvloer op de manier waarop hij of zij dat doet. Daar zie je ook hoe je zelf, of een ander, communiceert. Hierdoor zal je jezelf en collega’s beter begrijpen en is de kans op conflicten op de werkvloer kleiner.

TALENTSCAN             
Deze test is voor mensen die meer grip op hun loopbaansucces en plezier willen krijgen, die bewuste keuzes willen maken met betrekking tot de werkzaamheden die ze oppakken (of juist niet oppakken).

CAPACITEITENONDERZOEK
Onderzoek je eigen capaciteiten. Zo verkrijg je inzicht in jouw potentie en onderzoek je of de functie die je voor ogen hebt bij jou past.

BEROEPSKEUZETEST
Als je gaat solliciteren dan kun je bedolven worden onder de vele vacatures die te vinden zijn. Daarom is het handig om van tevoren vast te stellen welk beroep bij je past. Na het doorlopen van deze beroepskeuzetest, weet je welke vakgebieden en beroepsrichtingen jouw interesse hebben.


Benieuwd welke testen ingezet kunnen worden in jouw re-integratietraject? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 – 30 30 213 of mail naar info@leerwerkburo.nl.

contact opnemen
Heb je een vraag of wil je meer weten over re-integratie?

Neem vrijblijvend contact met ons op