LeerWerkburo opent nieuwe - extra - bezoekerslocatie in Almere

NIEUWE BEZOEKERSLOCATIE
Met trots mogen wij u laten weten dat het LeerWerkburo een nieuwe coachlocatie heeft geopend in Almere. Klanten van het LeerWerkburo kunnen op de Spoordreef 22, momenteel met inachtneming van de corona-maatregelen, in onze kenmerkende huiselijke sfeer gezien en gesproken worden. Met deze A-locatie hopen wij nog beter bereikbaar te zijn voor onze klanten. Indien dit voor de klant niet fysiek haalbaar blijkt, blijven wij uiteraard ook onze huisbezoeken in de regio voortzetten.

BEREIKBAARHEID
In Almere ontvangen wij onze klanten op  Spoordreef 22. Samen met enkele zorg gerelateerde bedrijven zoals de huisarts en fysiotherapie, treft u het LeerWerkburo hier op de eerste verdieping. Aan de invalsroute naar Almere centrum ligt de Spoordreef. Klanten die van buiten Almere komen zijn binnen 10 minuten via de A6 en N702 op onze locatie. Parkeren kan direct achter het pand in de Leerlinggarage, of tegenover de Muntgarage. Ook per openbaar vervoer is onze bezoekerslocatie goed bereikbaar, het ligt immers nabij het centraal station Almere.

Benieuwd hoe je er het eenvoudigst komt? Lees dan hier onze routebeschrijving.

Wij zijn blij en ongelooflijk trots met de uitbreiding van deze locatie en kijken er naar uit om onze klanten hier te mogen ontvangen.