Afgelopen week brachten onze re-integratiecoaches Frits, Fenna en Judith een bezoek aan verschillende klanten op hun werkervaringsplaats. Deze leuke ontmoetingen werden vastgelegd door onze huisfotograaf. Het is inspirerend om te zien hoe hard onze klanten werken om hun plek in de maatschappij of op de arbeidsmarkt terug te krijgen.

Re-integratiecoach Frits bezocht Ed bij de Groente en Fruit Juwelier. Ed zit hier helemaal op zijn plek en heeft een leuke klik met winkeleigenaar Danny. Hij verzorgt de winkelvoorraad, maakt verse maaltijden en brengt bestellingen rond in de bestelbus. Benieuwd hoe het hem vergaat op zijn werkervaringsplek? Lees zijn verhaal dan hier.

Ook bracht Frits een bezoek aan Nico. Hij verzamelt auto-onderdelen op bestelling en brengt die rond bij garagisten en monteurs in de regio. Leuk om te vermelden: Nico heeft naar aanleiding van zijn inzet op zijn werkervaringsplek, een fulltime contract aangeboden gekregen. Ontzettend goed gedaan Nico. Veel werkplezier in de toekomst. Ook Nico zijn verhaal is te lezen op onze website.

Re-integratiecoach Fenna mocht meekijken met Eva. Zij begeleidt Syrische vluchtelingen bij hun uitdagingen met de Nederlandse taal als taalmaatje. Met een warme en vriendelijke persoonlijkheid voel je je al snel op je gemak bij Eva en dat straalt zij ook uit. Leuk om met jou mee te mogen kijken Eva, dank je wel!

Tot slot ging Judith bij Evert in de dierentuin langs. Tijdens een wandeling langs de krokodillen, landschildpadden, maki’s en lama’s vertelt Evert hoe rustig hij wordt van het werken met de dieren. We zien dat jij hier op je plek zit Evert, hartstikke leuk.

Het LeerWerkburo bedankt alle klanten en werkgevers die ons hebben ontvangen op deze inspirerende dag.